0 oy
399 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar akrep soktu acısına dayandım sezaryen acısı daha zor deniyor korkuyorum akrep habersiz soktu komik gelebilir ama çok korkak bir insanım lütfen linçlemeyin doktor gün verdi ama çok canım yanacak diye korkuyorum gerçekten dedikleri kadar zor mu

15 Cevaplar

0 oy
(11,928 puan) tarafından
Yok bence hiç te anlatılan gibi değil sezeryan
tarafından
Aşko özelde mi doğum yaptın sen bende anesteziden sonra isterdim de üniversite hastanesinde doğum yaptım bilmiyorum yaparlar mıydı genel anestezi aldım
(238 puan) tarafından
Devlette yapmadılar bende uyusturunca istedim korktum çünkü ama acıtmiyor ki hissetmiyorsun hiç ben sadece o şekilde çok gezdim ameliyata alınana kadar erken taktilar sanırım o yüzden yara yaptı o sekidke gezmek çok zor aşırı gidiklanıyor insan :)
tarafından
Sorma doğumdan sonra hala sonda varmış gbı hissediyorsun komik anılar bence ahaha
tarafından
Ben evet özelde yaptım onu sonra istiyorum dedim önce uyusturdular biraz uyusunca takabilirsiniz dedim o yüzden hiç hissetmedim yoksa herkes onun acitabildigini söylüyor evet
tarafından
Özel hastane olduğu için belki kabul etmişlerdir gerçi ben amaliyathanede de sondaları gördüm ama maalesef önce sonda taktılar sonra amaliyathaneye götürdü anestezi verdiler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sezeryan oldum sabit durduğum sürece hiç canım yanmazdı kımıldadıkça yanardı oda sıcak basıyor gibi olurdu korkma yanı 7. Gün ne ağrı ne sızı kaldı geçti gitti 2 yıl oldu doğum yapalı hiç birşeyim kalmadı 
0 oy
tarafından
Beni de soktu sana şu kadarını söylüyorum o acının 100/1 i degilsi benim için ben o acıya 10 sezeryan geçiririm 
0 oy
(135,790 puan) tarafından
sezeryan olmadimda akrebe dayanan onada dayanir bence
tarafından
Kız akrep felaket bişey kolumu koparın diye bağırıyordum sezeryan da neymiş onun yanında
tarafından
Bende çok ağrısı oomamisti ama
tarafından
Ben kolumu koparın diye bağırıyordum
0 oy
(3,552 puan) tarafından
İsteğe bağlı olma canım sende bünye meselesi ben 2. Sezaryeni oldum 9 ay oldu çok canım yandı doğum sonrası bile odada 2 hemşire geldi sağa sola çeviriyorlar hasta bezini almak için ayağa kaldırdım hastaneyi aklı olan bile isteye sezaryen yapmaz! Bana da sezaryen sıkıntı yapmaz denildi ki ben zorunlu oldum sağlık sorunundan ama ben acıların acısını yaşadım sana da yaşamzsın desem yalan olur bedenin bilir ancak
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Çocukken düştüğün anları ne kadar acısını yaşıyorsun . Yada kesik parmağın acısı aylarca mı sürüyor . 

Normal doğum yaptım sancı çektim kesik dikiş yedim 2 ay oturamadim  iki büklüm gittim mutfağa ama hepsi gittiiiiiii bittiiiii . Sen o bebeği alacksin ya dünyalar senin olacak . Onun kokusunu bir kere içine ciğerine doldur anlayacaksın ki bir dünya ona zarar vermek istese hepsini öldürebilirim cesaretinin olduğunu anlayacaksın . Korkaklık mı senin çocuğuna zarar verecek öz babası olsa aslan kesileceğini bileceksin . O yüzden ne kadar acı olursa olsun o aci bir hafta üç hafta bir ay üç ay en fazla sonrası senin öpmeye doyamadigin evladın 
0 oy
(520 puan) tarafından

Akrebin haber vermeden sokani da ne bileyim :P:D

0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım bünyeye göre değişir kimisi çok zorlanıyor ben mesela o kadar zorlanmadım sadece ilk anestezinin etkisi geçtiğinde ayağa kalktığımda ağrım oldu ama ne kadar yürürsen ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşiyorsun sezeryandan çıkar çıkmaz hemen bir sade Nescafe iç başın ağrımasın bol bol su iç hareket et 2-3 gün hiçbir şeyin kalmaz inşallah
0 oy
tarafından
Hiçte zor değil ben yaptm sezeryan ben yaptıysam herkez yapar emin ol canm
(8,113 puan) tarafından
Arkadaşa katılıyorum normalde acıya çok dayanıklı olmama rağmen iki sezaryenim de çok zor geçti.
tarafından
Yani kızlar soru sorulmuş cevap yazdm kendi yaşadığımı . Tek kolay geçende ben değilimdir heralde çok nazlı niyazlı biriyim elim kesilse ölüyorm sanırım amelliyattan ödüm kopardı ben ağrısız geçirdim aynı gün ayağa kalktm herkez benm gbi geçirir inşallah
tarafından
Maşallah benim bir yerim kesilse hiisetmem de bakalım bu sezaryen doğum acısı nasıl deneyimlicez bir yandan korkuyorum bir yandan merakla o günü bekliyorum
(8,113 puan) tarafından
Sana bir şey dediğim yok canım tabi ki senin kolay geçmiş olabilir hatta ben de acıya dayanıklı olduğum için kolay geçer sanmıştım ama olmadı ablam tam tersi çok nazlıdır üç sezeryan geçirdi hiçbir şey hissetmedi yani farklılık gösterebiliyor onu demeye çalıştım. İnşallah arkadaşın da çok kolay ve güzel geçer.
tarafından
Çok sağol tşk ederiz inşallah bende kan görünce içim bir tuhaf oluyor hastane ortamı beni geriyor titreme oluyor napacam bakalım
0 oy
tarafından
Akrep soktuğunda kolumu koparın diye bağırıyorsan ooo yandın bacım 2 sezeryan geçirdim sonda ciktiktan sonra idrar yaparken ki acı + dikişin acısı ameliyat sonuçta+ kalkıp oturamiyosun + gulemeyip oksuremiyorsun ama geçiyor sonuçta da işte zor ya Allah yardımcimiz olsun
0 oy
(7,630 puan) tarafından
  Açı felan duymuyor sun  ınan o gün gelince   tek istegın bır an önce evladını görmek olucak    bi'de sen   dırek sezaryan olucak sın sancıda cekmıcsn korkma
0 oy
(7,782 puan) tarafından
Valla kişiden kişiye değişiyor ben kendim çok rahat atlattım yine olsa yine sezeryan isterim .
0 oy
(711 puan) tarafından
Ben iki kez oldum korkulacak biseyi yok bacım ilkinde 3 .üncü gin evimin işini yapabiliyordum ikincisinde 2. Gün ayağa kalktım yatıp kalkarken zorlaniyorsun işte bide oksururken bir haftada tamamen kalkmış oluyorsun ayağa korkam Allah'ım izniyle bişey olmaz belden iğne vurdular onun bile öyle çok fazla ağrısı olmadı ilkinde başına ne geleceğini bilmediğin ockn korkuyorsun ama ikinci de gayet sakindim ben 
0 oy
tarafından

Kaşımı aldırırken aglarım ben :D acıya dayanamdıgım ıcın cogu yerımı jıletle alırım, sezeryandan sonra bır kere agrım var demedım, esıme sordum ben mı hatırlamıyorum agrım oldu mu dedım hıc soylemedın dedı, butun akrabalar normal dogum yaptıgımı zannetmıs o kadar rahat gectı

tarafından
Maşallah kan değerleriyle flaan mi alakali bünye ile mı
tarafından
Kanım dusun dıye son haftalarda ekstra takvıye yapıldı :D hayır ya bu gozunde buyutmekle alakalı ve doktorunla
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Akrep acısı nasildi kız çok mu kötü 
tarafından
Akrep acısı zor değildj ama sezaryen nasıl deneyimlicez bakalım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 381 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
20 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 741 göst.
17 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 766 göst.
7 Temmuz 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,794 cevap

44,541 kullanıcı

Kategoriler

...