Kızlar abimle aramız hiç bir zaman iyi olmadı evliliğimi de mutluluğumu da varlığımızı da hiç çekemedi iki sene evvel doğum yaptım hayırlı olsun diye aramadı bundan üç ay kadar önce ameliyat oldum geçmiş olsun demek içinde aramadı karısı bir hafta evvel doğum yaptı karısını aradım ama kendisini aramadım kardeşim de yardıma gitmişti onlara dedim bebeğe bakim at kardeşim attı dedim abime de danış ne dicek merak ettim sormuş oda demiş ki hayırlı olsun diye beni aramadı ** yavrusu şimdi resim mi istiyor inanın ki abi demeye bin şahit ister sürekli bizi kullanmaya çalışıyor muhtaç olmadan aramaz sormaz anca para istemek için arar zamanında çalışıp yaptığım altınlarımı hep onun için bozdurdum ille evlenecem dedi yüzüğüm vardı onu bozdurdum ailemin durumu yoktu kıza yüzük aldılar kötü kadınlarla sohbet etmiş borç olmuş annem üzülüyor diye o zamanın parası ile 6-7 sene evvel 2.500 milyar faturasını ödedim karısı doğum yapacaktı işsizdi özelde doğurdu kapıdan almamışlar para yatırmadığı için kolyem vardı onu bozdurdum verdim doğuma girdi şimdi ise herşeyi inkar ediyo ve bana ** yavrusu diyo eşime de anlatmak istemiyorum böyle lanet bir abiye sahip olduğumu bilmemeli bence bende size anlatmak istedim başınızı şişirdim hakkınızı helal edin