0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (1,075 puan) tarafından
Eşi durmadan huy degistiren var mi ya ?? Ne oldugunu anlayamyrm artk giyimime karısırdı zaten belli seylere ki ben karısmasına fırsat vermezdm zaten acık olup kapalı giyinen biriyim cünkü .Ama son zamanlarda iyice taktı bu konulara Bir yere gidecek olsak en kapalı kiyafeti bile giysem yok neden beyaz tshirt giymismisim vs bi bahaneler bulmaya basladı yetmedi bu sefer de simdi makyaj niye yapiyrmsm vs diye konusmaya basladi ki gercekten makyaj da bi göz kalemi rimel vs baska bir sey yok abarttgm yani bi bi yere giderken burnumdan geliyor hicbir yere gidesim gelmiyor artk zaten bu yüzden gitmek istemrmsms benimle..Kac kez konustm bu konuyu benden bir sey beklemek icin önce kendin dosdogru bi sekilde yasamalsin dedim sonra zaten dikkat ediyrm yani nedir bu baskı ne yapmaya calisiyr artk bogmaya başladı beni kendi annesi yengesi vs etrafında gördüklerinden mi böyle davraniyor diyecegm basta beni niye kabul etti o zman zamanında niye ses cıkarmadı kafayı yemek üzereym ya ne yapmaya çalisyor hayattan sogudum hevesim kalmadı hicbir seyde.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki mini olmadığı sürece kesnlkle karışmaz 
(1,075 puan) tarafından
Ya helal olsun yani kıskanclik veya dini boyut acisindan karisilir hadi tamam ama kapali kıyafete bile bi kulp bulmaya basladi yetmedi makyaja dadandi
-Reklam-
0 oy
(5,893 puan) tarafından

Ben mesela masayı sileceğim, biri masayı sil derse silmem. Kıyafet konusundaki da böyleyim. Nerede nasıl giyinmem gerektiğini bilirim. Buna rağmen karışılırsa bana inat gider zıt bir şey giyerim. Lisede babam yapardı, pantolon giymeyi seviyordum. Pantolon giy derdi, inadına etek giyerdim. Ertesi gün bir şey demezdi pantolon giyerdim. 

Kendinizce giyinmeyi biliyorsanız tepki koyacaksınız. Açığı kapatmaya çalışmak, kapalıyı açtırmaya çalışmak erkeklerin genel sorunu. Öğrenecekler ama bir şekilde, böyle gördün beğendin ne değiştirmeye çalışması. 
(1,075 puan) tarafından
Ya cok sey denedim zamanında kapandm da ama olmadı yani bende öyleym inadına acılassm geliyor bu sefer giyinmeye cesaret edemedigim seyleri giyesim geliyor sinir oluyrm böyle dikkat eden biriyken böyle  bir müdahele görmek
(194 puan) tarafından
Bu nasıl bi özellik hakkaten ya aynısı bende de var, tam tersini yapmak istiyorum ama tatsızlık çıkmasın diye tam olarak zıddını yapamıyorum gene de, birinin bana akıl vermesinden, emrivaki yapmadından hiç hoşlanmıyorum, yapasım varsa da denilince yapasım falan gelmiyor
(5,893 puan) tarafından
Dediğim gibi siz biliyorsanız nasıl giyinmeniz gerektiğini duymayın. O konuşsun. Bir konuşur, iki konuşur. Bezer bir yerde.

Ama gerçekten biri karışınca hayatta giymeyeceğim dekolte şeyleri bile giymek istiyorum. Şimdi belli başlı şeyleri kıskanabilir erkek, buna lafım yok. Mini giymeni istemez, bikini yerine mayo giy der, göğüs dekoltesi sevmez bunlara okeyim. Ama siz zaten kapalı giyiniyorum diyorsunuz, uyarılacak bir tarafınız yok.
0 oy
(3,578 puan) tarafından
Sen çocukmusun bunu giyme şunu giyme diyor şimdi çocuklara bile gerçi denmiyor da sende neye kiziyorsa başka kadında ona bakıyordur da ondan gitmeni istemiyordur 
0 oy
(2,042 puan) tarafından
Ben esinle sevgililik zamanında çok tartıştım bu konuda. Ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum. Ben de açık giymeyen ama kapalı olmayan biriyim zaten rahat da edemiyorum. Ama eşimle orta yolu bulduk. O kapanmami çok istiyir ama öyle istemekle olmuyor o işler kendi de biliyor bu konuda baskı yapmıyor ayda yılda bir dile getiriyor sadece. Giyim konusunda da benim fark etmedigim bir absurtluk olmadığı sürece mevcut tarzıma alıştı. Beyaz tişört giyersem altına çamaşırı belli etmeyecek şekilde ten rengi giyerim falan ya da altın darsa üstüne uzun giyerim böyle böyle o bana alıştı ben ona alıştım. Bu işlerde tek tarafın istediği şekilde olmuyor. Orta yol bulunmazsa tartışmalar bitmiyor. Ne sen eşinin istediği gibi giyinmek zorundasın ne de eşin seni istediğin şekilde giydiğinde çekmek zorunda. Ama her geçen gün abartarak gidiyorsa onun arsizligindan. Insaniz nihayetinde konuşarak anlaşırız saçma sapan manipülasyonlar ile kendinizi ezdirmeyin. 
0 oy
(6,314 puan) tarafından
Zor ya huyu değişmez diret sende onun dediğini yapma. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 519 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde uldgdml (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
26 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmastl (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 373 göst.
1 Ocak 2024 Aile kategorisinde Aysekkkk (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu

379,360 soru

11,355,536 cevap

34,831 kullanıcı

...