Tam benim kiz yatti oh diyecektim ki ne duyayim hurdaci hurdaci diye camimin onunde bagirmazmi Camdan hurdaciya atlayasim geldi....
Sizler neler yapiyorsnz....
Suan kızılcahamamdan geçiyorum ankaraya 45 dk lık yolum kaldı :))
Ay senin icin uzuldum canim:) bende mutfağı temizliyorum oldum valla.:) ben bittim is bitmedi arkadas.
:))) al sana hurda diye biseyler ataydın :))) evimi süpürdum yemek yedik şimdi uzandım birazdan markete gidicez sonra da ütü yapicam iş çok
Annem evi toparlıyor bende kek sürdüm fırına akşama çayla iyi gider diye öyle evin içinde takılıyoruz :)
Ben yemek hazırlıyorum yiyicez sonra da cıkıp benım için alısverıs yapıcaz.malum genıslıyoruz sonrada sınema yapcaz.
Oğlumun burnu tıkanmış hasta oluyor galiba kakasını Da yapamıyor hep ıkınıp duruyor çok huysuz onunla uğraşıyorum
Bebemi zorla uyuttum kayisi yiyorum simdi buyur gek birlikte yiyelim :)
Hava cok güzel canim.burda yürüyüş yapıyorum bende ama uykusuz ve halsız olarak.. Ah hurdaci ahhh gelicek zamanimi bulmuş: )
Yaprak sarmasi ve kuru dolma dolduruyorum dolaba atacammm)))
yeni eve girdik bizde kizimla havayi guzel bulunca parka çıkardım cocuk evde bunalms. hurdacilarda cktgna gore yaz gelyo artk:)
Kocam yaparsanın 1 bölümüne bakıyorum :D
2 gundur rahatsizdim evin isleri duruodu :) kocacimla isleri tutuoz :)
Komsum oglu icn sunnet kuranina dawt etti ordaydm kuranlar okndu salawatlar cekildi ck guzel bi ortamda o kuran sesleri minigmin ck hosuna gdiyodu surekli tekme atiyodu ne kadar güzel bi duygu:)
409,902 soru
12,323,852 cevap
39,051 kullanıcı