0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Acaba yanma hissi enfeksiyon olduğu icin mi yanıyor ikk günler yoksa her sezaryen olanda olacak diye bir kural mı bu beni biraz korkuttu yaşayan anneler yazabilir mi bıçak keser yanir ya öyle birşey mi birde 

4 Cevaplar

0 oy
(12,890 puan) tarafından
Kesi yerindemi ve sureklimi yanma var
tarafından
Kesi yeri hayır herkeste olutro mu demek istedim
-Reklam-
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Bu yanma beni mahvetmişti. Yani ameliyat ağrısından daha çok belimi bükmüştü 2 3 gün kadar sürdü sonra geçti. Ilk hafta yaşamistim bu sorunuda. Doktoruma sordum yara görüntüsünde bir anormallik yoksa akıntı vs yoksa enfeksiyon değil. Her şey yolundaysa yaranızda korkmayın dinlenin geçiyor birkaç güne 
0 oy
(2,675 puan) tarafından
Kesik yerindeyse sanki kaynar su dökülmüş gibi yanma olması çok normal canım sonuçta kesildi bildiğin kaynaşıcak yavaş yavaş acısıda biter
0 oy
(993 puan) tarafından
Hayır kesildiği için oluyor kesip yapistiriyorlar haliyle yanma hissi oluyor tabi yazıldığı kadar basit değil :)))
tarafından
Doğuma az kaldı korkutma kız beni
(993 puan) tarafından
Merak etme hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor her bünyede farklı bazılarının acı eşiği yüksek hepsinde de illa ağrı yanma oluyor ama bir kaç gün içinde dayanılacak duruma geliyorsun :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 49 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pembebirmezarlik (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (183 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,123 cevap

43,181 kullanıcı

Kategoriler

...