0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (1,124 puan) tarafından
Bizim araba almamız kaynanaya dert oldu yeminle. Bu ayın mtv si iki defa mi ne odenecekmis ya toplam 8 bin fln. Eşimde bu duruma baya sinirlendi ay sonunu zor getiriyor diye fln işte kaynana da başlıyor almasaydın araba baban kac kere  otobüsle gitti. Şimdi ki yerden yetmelerin altında araba var . Arabaya ne ihtiyacın var araba alacağın parayı babana verseydin borcu biterdi. Arabayı sat yazlık al yazları gidip kalalim fln. Eşimde sinirlendi indi aşağı.  Dünde komşu oğlu denizde boğulmuş ona geçmiş olsun demeye gidiliyor apartmandaki komşuların hepsini çağırıyor valide hanım bize haber bile vermiyor. Gorumcem abla siz gelmiyor musunuz dedi bende davet edilmedigim yere görünmem dedim. Görüldü attı bıraktı.  Eşimde dedi bizi neden çağırmadı işine geldiği gibi davranıyor annem nasıl gelirse bize, bizden de aynısını görür bundan sonra dedi. Saçma değil mi dışlanma değil mi bu

4 Cevaplar

0 oy
(496 puan) tarafından

Dışlanma değil kıskanma. 

Çok maydonoz oluyor heralde ailenize. Sizde bugün gidin geçmiş olsuna sonuçta oda komşunuz. 
(1,124 puan) tarafından
Öyle yapacagim cano . Ama bizim araba almamız kimseye muhtaç olmamamız kendinin aylık 25 bin gelire rağmen geçinememesi üzüyor beni
(496 puan) tarafından
Borcundan dolayıdır. Hiç üzülmeyin sonuçta sizlik bir durum yok
-Reklam-
0 oy
(19,618 puan) tarafından
Bu durum hazımsızlık bence :) ayrıca gidilecek yer geçmiş olsuna  değil mi kaynananın evide değil üstelik davet beklemeden gitmek gerekir. Onları da görmezden duymazdan gel. Çok akıllı ver baban borcuna yatırsın araba sizin neyinize diyor 
(1,124 puan) tarafından
Kızım kaç kere hastanelik oldu araba istedik vermediler bende sinirlendim verdim bilezikleri eşime gitti araba aldı o gün bu gündür sürekli arabayı sat arsa al arabayı sat yazlık al.araba sizin neyimize
(19,618 puan) tarafından
Ele muhtaç olmaktan iyidir derdim en iyisini yapmışsınız  canım
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Eşin evlenmiş ama annesi daha evlendiğini kabul etmemiş verin babasının borcu bitsinmis sanki çoluk çocuğu yok esinizin araba her an lazım olabilir hastalık var busuru bela musibet var yazlikmis gotunun keyfinde kaynanan kusura bakma 
(1,124 puan) tarafından
Benim kızım rahatsızlandığı vakit bize araba vermediler otobüsle gidin dediler. Bende sinirle dim araba aldırınca da zorlarına gitti. Niye ben bilezik vermedim borç bitsin ben bilezik vermedim merdiven yapılsin ben bilezik vermedim aşağı daire faliyete geçsin. Araba aldırdım ga zoruna gidiyo
(1,198 puan) tarafından
İyi yaptın insan doğru bildiği yolu sapmamali en iyisini yapmışsın senin bilenzigin kayannainn kıyıda bfalan vardır biseyleri versin kapatsın borcu
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kıskanıyor:) 

Aslında ben şeye takıldım arabayı sat yazlık al acaba araba markası ne yine adamı daha fazla borça sokmaya mi çalışıyor 
(1,124 puan) tarafından
Fıat fiorino kendi altlarında ki se doblo ama bizim araba şimdiye kadar şükür bozulmadı kendisi bizden kaç ay sonra almasına rağmen sıkıntı çıkıyor.  Az parayla geçiriyoruz çok parayla geçinemiyor hep bizim evde gözü.  Yok senin eşyalar yemi yok patron masina zam yaptı mi

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 226 göst.
0 oy
16 cevap 663 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,767 soru

23,625,631 cevap

307,039 kullanıcı

...