0 oy
231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,289 puan) tarafından
Kizlar oglumu anaokuluna yazdirmak istiyodum fakat eltim dün gitti almamislar kizini oglumla aralarinda 1 gun var sadece ben yinede gidip sorucam ama alirlar mi bilmiyom eltime 2018lileri aliyoruz demis yer olursa aliriz demis ama oyle yaparlarsa mesela iclerinde en kucuk benim oglum olur o zmn sıkınti olur mu bir fikir verin oglum raporlu bi cocuk sag tarafini aktif kullanmiyo zor olur mu ama ogretmenleri ve doktorlar yazdirin diyo nasil yaparim durumumuz cok iyi degil iyi olsa kreşe verecektim

6 Cevaplar

0 oy
(15,883 puan) tarafından
Canim ana siniflari değilde sadece ana okulu olan okullar var. Sen şimdi normal ana sinifina vermeyi düşünüyorsan orda ezilir çocuk. Gerçektende bu sene 2018 doğumlulari aliyorlar. Sen bi araştir alan okullar var. 
(1,289 puan) tarafından
Canm aynen ben zaten ayri buyuk cocuklarin oldugu anaokuluna vermek istemiyodum cunku buyukler zarar verebilir diye burda bi tane ayri anaokulu var sadece anaokulu orayla gorusecem bende tekrar
-Reklam-
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Hangi ay dogumluki
(1,289 puan) tarafından
22.07.2019
(1,008 puan) tarafından
Senin çocuğu aldılar mi. Seninki 21 07 2019 dogumlumu
(1,289 puan) tarafından
Hayr canm ben sormadim daha eltim sormus onun kizi temmuz 19 2019lu almamislar
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Kızım 2019 ocak 30 doğumlu gecen yıldan beri gidiyor şuan da yaz okuluna yazdırdım yarı devlet yarı özel anaokulu
(1,289 puan) tarafından
Canm yaz okulu nasil oluyo nerden bulurum
(4,292 puan) tarafından
Her okulda oluyor mu bilmiyorum canım kızım aynı okulda devam ediyor yaz okulu diye her okulda yok denizli merkez de bizim okuldan başka olanı duymadim arastirmadim da
(1,289 puan) tarafından
Anladm canm yani okul ara vermeden devam ediyo gbi
(4,292 puan) tarafından
Resmi tatillerde olmuyor mesela  ama tam özel okullar da hiç fire vermiyorlar ama bizim yarı devlet olduğu için  fire veriliyor resmi tatil işte deprem zamanı falan tatiller olmustu Türkiye geneli bizim de oldu
(11,639 puan) tarafından
3 yaşında mı verdin canım
(4,292 puan) tarafından
3,5 yaşında basladi kuzum
0 oy
(522 puan) tarafından
Kizim 2019 aralik dogumlu anaokuluna yazdrdim anasinifi degil 
(1,289 puan) tarafından
Canm ayni olmuyo mu ikiside devletin degil mi farki ne bilmedigim icin soruyom
(11,639 puan) tarafından
İkisi aynı değil anasınıfına bir sonraki yıl okula başlayacakları alıyorlar anasınıfı okula hazırlık anaokulu ise daha çok etkinlik oyun vs.
(522 puan) tarafından
Canim anasinifi okullara bagli oluyo bu okullardan bagimsz oluyo ve 3 yasdan baslıyo
(1,289 puan) tarafından
Tmm cnm anladim tsk ederim
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Tabii ki sıkıntı olur. Her yaşın getirdiği beceriler ve gelişim özellikleri var. Kaba motor,ince motor vs. Kaldı ki oğlum raporlu demişsin. Yaşıtlarıyla gitmesi,zamanında gitmesi onun için çok daha faydalı olur bence.
(1,289 puan) tarafından
Ama canim oglumunda arakadasi filan yok iletisim kurmayi cok bilmiyo ve doktorlari ve ogretmenleri gitmesi cok iyi olur onun icin diyo
(2,146 puan) tarafından
Gitsin zaten de yaşıtlariyla kreşe gitsin diyorum. Kızımı geçen kış sonunda kreşe göndermiştim o kadar faydasını gördum ki
(1,289 puan) tarafından
Maddi imkanim yok kres icin
(2,146 puan) tarafından
Ahh şu maddi imkan... Ama dediğin gibi bana pek olur gibi gelmedi ya
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında Eylül de anaokuluna başlayacak sen bı anaokuluna git konuş bence anasınıfı almaz o büyükleri alıyor 
(1,289 puan) tarafından
Canm anaokulu ve anasinifinin farki ne
(14,164 puan) tarafından
Anasınıfı ilkokul öncesi çocukları alıyor anaokulu daha küçükleri alıyor bildiğim kadarıyla
(1,289 puan) tarafından
Teşekkürler ins hayrlisi olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
8 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
10 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
+2 oy
39 cevap 1,696 göst.
5 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,984 soru

12,402,648 cevap

44,486 kullanıcı

Kategoriler

...