0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (870 puan) tarafından
Kızceler kımse ev almadan once hepimizin adresi kaynanam gılın ustune yanı hepimiz bir gorunuyoruz cumbur cemaat ve hıcbırımıze yardım cıkmyr ve benim yardıma ihtiyacım var bu durumdan sıkıldım artk kımsenın umrumda degil ve 1 yıldır ev aldık adresi kendı aldıgım eve cekmek ıstyrm e devletten oluyr mu ugrstm da yapamadm bilen bana soylermı 1 yıl olan yardıma basvuru yaptm cıkmadı hepsinin tecesını ıstedı ee hepsinin ki yoktu ve cok calisan goruldu gu ıcın cıkmadı 

7 Cevaplar

0 oy
(4,212 puan) tarafından
Evinizde kiracı var mı varsa olmaz diye biliyorum 
(870 puan) tarafından
Yok kiracı  canm bızde oncekı ev sahibi katmstı bız alınca cıkardık dırek evden
-Reklam-
0 oy
(5,191 puan) tarafından
Nüfus dairesine gitmen lazim canim randevu alarak ve yanında evin bir faturasini goturerek
(870 puan) tarafından
Tm cnm bnm saglsn esımj gondrırm
0 oy
tarafından
Aldığınız evde kimse gozukmuyorsa e devletten olur. Evde kalan varsa adınıza kayıtlı fatura ile nüfus yapiyor
(870 puan) tarafından
Aldıgımz evde kimse gozukmyr bizden once alt katı ev sahibi vermstı biz geldıktn sonra cıkardık ve tapu esımın ustune ama evi olan o kadr insan basvuru su kabul oldu
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben e devletten yapmıştım ama şuan hala yapılıyormu bilmiyorum canım
(870 puan) tarafından
Ben bılmyrdm en basta kaynanam gılın adresini yazdm daha da olmyr e devletten degıstrmedm bır turlu yapan varsa soylesn
0 oy
tarafından
Eğer kendinize ait bir eviniz var ise zaten yardım alamazsınız diye biliyorum 

Kayıt içinse e devletten olmuyor nüfüs dairesine gitmen gerekir 
0 oy
(9,099 puan) tarafından
E devletten oluyor normalde. Olmadı nüfusa git hemen iki dk sürmüyor. Yanında bir fatura götür.
0 oy
(13,904 puan) tarafından
Eğer önce oturan evden çıkış yapmasıyla nüfusa gitmeniz lazım. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 701 göst.
21 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
5 cevap 95 göst.
17 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu

412,509 soru

12,419,371 cevap

45,152 kullanıcı

Kategoriler

...