Kızlar benım kızım 3 yasına gırdı. 3 yıldırda doğum gününü kutluyorum. Evimde yapıyorum çoluk çocuk kalabalık yorucu oluyor ama hatıra anı kalıyor. Görümcem 2 yıldır hedıye alıyordu kızıma ama bu doğum günününde bana dedı hedıyesını ınternetten aldım henuz gelmedı bende oyle çok takılmam yanı hatta dedım kız kucucuk cocuk zaten ne anlar hediyeden almayın gerek yok sadece hatıra anı kalsın fotograf cekılelım sevıyorum bu tarz aktıvitelerı yanı o sebeple yapıyorum . İnanın samımıyetımle soyluyorum. Neyse aradan bır ay falan gectı oğlunun doğum gunuymus ama kutlamıyorlar oyle oğlu 13 yasında soyluyor ıste benım bugun doğum gunum dıye benımde aklıma hıc hediye almak gelmedı cunku kutlamıyorlar dıye sonra görümcemde internetten falan hedıye almamıs meğersem ben oğluna almıyorum dıye almamıs hedıye. Ben sızce burda hatamı yaptım almalımıydım ama inanın aklıma hıc oyle gelmedı gecen yıllar almıstı kızıma ben yıne partı yapmıstım cagırmıstım herkesi eve ama ben almamıştım hediye . Sizce ben almalımıydım siz kutlamayınca eve davet etmeyınce falan hediye alıyomursunuz. Şimdi çocuga bı takım alıcam kendımı suclu hıssettım üzüldüm keske para verseydım en azından diyorum