Hep koca koca nereye kadr birazda kendimizden bahsedelım demı ayy sankı kocalar bızı cennete gotureck gıbı. Neyse kızlar ben akrep burcuyum kendimden bahsedeyim once. Normalde akrep dıyınce herks bir korkar bulasmayayım der :) ama ben kendi huyumu suyumu cok seviyorum tam bir akrep kızıyım, normlde sakın yapıya sahibim takı bırı tepemı atırmayana kadar atarsa tepem o kisi ne cenemden ne dilimden kurtulamaz kacacak yer arar sivri dıllıyım o yuzudn asırı derece kıskancım sadece kocamı kıskanırım her an patlayacak mayın gibiyim tepkilerim fazla helekı kız konusu olunca korkar esım o yuzdn biriyle diyelim ılk dıyolaga girecem karsıdan durur takıp edrım her hareketini davranısını konusmasını o kisiyi orda analiz edrım anlarım 5 dk ve dogru cıkar her zmn his konusunda en cok hislerı kuvvetli olan benm 6 cı his ve yuzde 90 dogru bır insan hareketlerinden konusmasından anlarım hemn sezgilerim kuvvetli cok dıkkatlı bir insanim herkse guvenıp konusmm agzımdan laf alamaz kımse ama karsıdakı insanı bulbul gıbı konısturum istersem ve cok ıyı sır tutarım dostluğa onem veririm eger bana bir hata yaparsa tek seferde silerim geri donusu olmz tek ve netim hayırsa hayır evetse evet ben eger bırseye evet dıyrsam onu kımse degıstrmz hayırsa da kimse degıstrmz inadım inat tık kafalıyım hırslıyım boyle benmkı sizinki ne ve ozelıklerınız nelerdir ve bnm gıbı olan var mi canlarr