+1 oy
789 göst.
Diğer kategorisinde (2,809 puan) tarafından

Ve anneliğin altından kalkabiliyor musunuz ?

Akşam bir kadınla tanıştım parkta. 1 yaşında falan torununu indirmiş.  Kadınla ayak üstü konuştuk öyle. Çocuklarımı sevdi yaşımı sordu falan

Sonra yanındaki kız bende 8 yaşındayım annem de 24 dedi

Maasallah dedim kıza çok şanslısın arkadaş gibi annen var falan. 

Kadın baya dolmuş anlatmaya bir basladi dert yanmaya :))) 

Uyku tutmadı şeysi olsun :)

56 Cevaplar

0 oy
(999 puan) tarafından
34 yaşında anne oldum ben.. on yıl bekledim oğlumu keşke rabbim verseydide ilk yillarda olsaydı bu yaşta ok insana zor geliyor yaşıtlarımin boyunca çocuğu var benimki daha iki yaşında 
(2,809 puan) tarafından
Canım şükür ki kucağın boş kalmamış.  Erken verip de hayırsız olacaktı belki bosver hayırlı zamanda olmuş.  Allah acılarını göstermesin
-Reklam-
0 oy
tarafından

29a 20 gün kala doğum yaptım. O bile erkendi benim için. 30dan sonra 1 tane yaparım konu kapanır diyordum. 30u göremeden kızım oldu:) İyi ki oldu ama 30dan sonra bünyem kaldırmazmış. 

(2,809 puan) tarafından
Allah bağışlasın:)))) eline gelince kaldırır insan
tarafından
Öyle tabi. Şimdi de ikinci ne zaman baskısı var :):) Allah layığıyla bakabilecek olana Allah isteyene nasip etsin diyorum hep.
0 oy
(470 puan) tarafından
21 yaşında annen oldum 23 te ikinci kez oldum şuan 25 yaşındayım 3 e hamileydim kalbi durdu bebeğimin bugün kürtaj olacağım yatisim yapıldı:(
(2,809 puan) tarafından
:/ Allah yardımcın olsun. Ah bacım ah daha çok küçüksün.  3 için 30 u geçmeyi bari bekle olur mu tekrar ? Yani naçizane tavsiyem:/
(470 puan) tarafından
Bende beklemek isterdim ama canım isteyerek olmamisti zaten ikinci çocuktan sonra adet görmemiştim hiç 14 aylık şuan emziriyorum yinede cocuklarin yaş aralığının çok olmasından yana değilim kuzum Allaha şükür zor değil kızlarım uykusu yemesi olsun hep tek büyüttüm 4 yaşındaki kızıma bu durumu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Dün oda gelmişti hastaneye nerden duyduysa sabah bana anne bebek neden düştü dedi halbuki düşük yapmadım kalbi durmuş:( şuan 3 için hiçbir şey düşünemiyorum tekrar aynı durum olur diye korkuyorum. Ama ilk defa başıma geliyor önceki iki gebeligimde tek damla leke görmedim normal bı gebelikti. Bunda miğde bulantım bile olmadı baştan beri tuhaftı herşey teşekkür ederim çok uzun yazdım:)
(2,809 puan) tarafından
Allah hayırlısını versin . Cok geçmiş olsun bebeğin için de üzüldüm:/ Allah sabrını versin canım
(470 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim:(
0 oy
(7,406 puan) tarafından
24 yaşında anne oldum ben şu an 27 yaşındayım 2. Gözüm yemiyo oğlum 3 yaşına girecek:)
(2,809 puan) tarafından
Allah bağışlasın.  2. Okula başlamadan olsa kolay oluyor.  Yani birini okula götür öbürü uyuyacak elinde bebek bisey anlamayacaksın burnunda gelecek vs . Sen bilirsin ama niyetin varsa aralarını fazla acma
(7,406 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşına gelince Rabb'im de nasip ederse inşallah düşünüyoruz 2. :)
(2,809 puan) tarafından
İnşallah hayırlı zamanda :)
0 oy
tarafından
16 yaşında anne oldum şuan 23 yaşımdayım 
(2,809 puan) tarafından
Ya :/ Allah bağışlasın canım.  Geriye dönsen aynı tercihleri yapar miydin peki ?
tarafından
Geriye dönsem eşimden yana asla aynı tercihi yapmam o yönden pişmanım ama kızımdan yana pişman değilim yani hiç demedim niye küçük yaşta doğurdum iyiki dogurmusum şimdi en yakınım kızım
(2,809 puan) tarafından
İnsan evladı için pişman olmaz ki . Ben 29 da doğurdum 19 da doğurmuş olsam 13 yaşında çocuğum olacaktı mesela pişman olmazdım onun olduğuna asla .
0 oy
(5,747 puan) tarafından

19 yaşında anne oldum ilk kızım 17 yaşında iyiki erkenden anne olmuşum;)

(2,809 puan) tarafından
Maasallah.  Anne olduğuna insan pişman olmaz zaten diye düşünüyorum sadece döneme şartlara vs pişmanlık duyulabilir
(5,747 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
tarafından
24 yaşında bir kız annesiyim 
(2,809 puan) tarafından
Allah bağışlasın ❤
0 oy
(606 puan) tarafından
18 yaşında anne oldum 30 yasindayım şuan büyük oğlum 11 diğeri 8 kücüğüde 2 yasinda 
(2,809 puan) tarafından
Maasallah.  Bende 32 yim:/ daha bebeklikten çocukluğu geçiyor benimkiler
(606 puan) tarafından
Maşallah sizinkilerede  sağlıklı ömürleri olsun
0 oy
tarafından

Niye dert yanıyormuş kendi tercihi 16 yaşında koştura koştura evlenmesi koştura koştura halt varmış gibi evlenirse olacaklardan katlanacak..... bu arada 30da evlendim 33te anne oldum evlenmek için çok acele ettim keşke Bi 20 30 sene sonra bekleseydim :))))

(2,809 puan) tarafından
Ya kadın kizi bakmadığı için şikayet etti ben detay vermedim. Elinde telefon odadan çıkmıyor böyle sen gibi bir gün adıyla çocuklarıyla parkta oynamadı oturup 2 boya yaptırmadı büyük kızına daha bir kere ders calistirmadi diye. Anneanne büyütüyor yani ama o çoğalmış birini yapmış 7 sene sonra bir daha yapmış bir şekilde.
O zaman çocuğun olmazdı açılmadan iade olurdun :D
tarafından
Herkes dogurmasin lütfen.....  berk bey kırmızı cizgim o olmadan asla :)))) evlenmek için acele ettim ama anneligin bu kadar güzel olduğunu bilseydim bu kadar beklemezdim çocuk için:))))
0 oy
(993 puan) tarafından
25 yaşında evlendim Allah bagislarsa 27 de kızım 31 de oğlum oldu kızım 4 yaşında oğlum 4 aylık :) 
(2,809 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım tam zamanında güzel olmuş seninkiler:)
(993 puan) tarafından
Evet canm amin inşallah senin yavrunuda Allah bağışlasın :)
0 oy
(2,130 puan) tarafından
28 oldum ama pek de bana göre değilmiş diyorum
(2,809 puan) tarafından
Herkesin fıtratına uymayabiliyor canım.  Keşke ama bir sistem olsa da kadınlar anne olduğunda başına ne gelecek görse çocuktan önce. Muhtemelen neslimiz tukenirdi:D
(2,130 puan) tarafından
Evet kesinlikle. Ben de diyordum bunları yaşayacağımi biri söylese yine de doğurur muydum acaba. Bazı insanlar çok sabırlı, çocukla oynamayı falan da çok seviyor ediyor ama ben gerçekten çok yıpranmış hissediyorum. İnşallah kızıma iyi anne olurum ama bilmiyorum kendimde asla 2. İçin yeterli bir sabır göremiyorum
0 oy
(77 puan) tarafından
33 gec oldu benim =)
(2,809 puan) tarafından
Allah bağışlasın.  Geç olsun güç olmasın:) geç de değil ayrıca
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Kimlikte yaşım büyük ama gerçek yaşım ile 16 da anne oldum ilk 3 çocuğum var. 22 yaşıma gireceğim. Ama kimlikte 24 olacağım
(2,809 puan) tarafından
Allah bağışlasın.  Kiz normal yaşında küçük 18 de olmuşsun.  Rabbim evlatlarını bağışlasın.  Nasıl bir duygu 3 cocuk annesi olmak
(3,192 puan) tarafından
Pahabiçilemez bir duygu. Erken yaşta anne olmak zor ama bir yöndende güzel onlarla birlikte büyüyorum.
0 oy
(2,220 puan) tarafından
27 yaşında anne oldum 1bucuk yaşında kızım var 25 yaşında evlendim. Bence en ideali
(2,809 puan) tarafından
Evet bence de tam ideal dönemler.  Allah bağışlasın canim
0 oy
(1,198 puan) tarafından
16 yaşında anne oldum oğlum temuzda sekiz yaşına basacak şuan 23 yaşındayım 
0 oy
(1,211 puan) tarafından
19 yaşında anne oldum şuan kızım 30 aylık ikincisine hamileyim 21 yasindayim

İlgili sorular

+1 oy
61 cevap 765 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (120 puan) tarafından soruldu