Aynen pes etmemelisin ve gece mece bez baglamamalisin. Kizimi bezi bir cikardim oir cikardim daha bez takmadim ama beni. Kiz ocak dogumlu ben kasimdan yani 22 ayliktan beri hep kafasina isledim birazdaha sen buyuyunce sende buraya yapcan cisini kakani falan diye. Ocakta 24 aylikti havalarin isinmasini bekledim 29 aylik olmus oldu haziranda basladim cise giturdum habire bitti diyordu yok bitmemistir şırrr diye ses duycaz. Kaka yaparken cups diye ses duycaz dur bekleyelim dur duyalim duymadan cikmayalim. Falan. Klozet aparati alip oyle alistirdim. Hic lazimlik olayina girmedim birkac ay biyunca kazalar oldu olacak birmal vc ye yetisemiyor yada oyun iynarken son anda haber verio cis diye yada gece kacirma oluodu aradabi.
. Kuzenimin ogluda haziran digumlu haziranda tatildelerdi sonra usendi bez baglamak kolayina geldi sinra kis oldu. Bi sinraki yazi bekledi derkencck 36 aylik oldu aylarca ugrasti bezi braktilar cisi soyluyor . Ama kakayi siylemio bez de artik istemiyor alisti rahat popoya. Kakasini bixerina yapio annesi siyirio kakayi klozete dokuo boxeri elinde citilio yikio oyle atio makinaya. Bu suan 49 aylik hatta 12 gun sinra 50 aylik olacak hala ayni. Egilio squat yapar gbi yapio kakaisni camasirina bilincli kaka yapiyorum diyor. Ama tuvalete yetismeyi kabullenmio illa donuna yapacak . 3 yas krese veremedi oyun grubu falan muhtemelen 4 yas anasinifina da veremeyecek kabul etmez ugrasmazlar