Kizlar merhaba 29 haftalık hamileyim bu zamana kadar devlete gidiyordum doktorum da gayet ilgiliydi . Bu hafta doktorum özele geçiyor ee malum son aylar olduğu içinde 15 günde bir cagiriyor ben doktorumdan çok memnunun ona devam etmek istiyorum . Ee özelde bilirsiniz muayene ücreti olsun doğum parası olsun çok masraflı. Kayınpeder kaynana geçen duymuş doktorun özele geçeceğini neymiş özele boşa para vermeyelim de devlette devam edelimmis kendileri özel hastaneden çıkmaz ameliyat flaan hepsini özelde yaptırırlar. Dünde görümce arkadaş ortaminda ee işte boşuna gitme ozele boşa masrsf orda başka doktora devam et diyor ( hanımefendi kendi de özel de dogurdu) . Bende dedim adam akıllı doktor mu var devlette gösterin de gideyim.. sanki ona doğum parası ver diyen oldu çok şükür ben karşılarım ya geçen kendi doktorum yoktu başka doktora gittim oda diger doktorun hastasıyım diye ilgilenmedi bile benimle . Ben nasıl güvenip de gideyim. Bı tane daha işinin ehli doktor var ama çok dolu randevu yok . Bu doğum bı kere olacak önemli olan ben ve çocuğum herşeye karismasalar olmaz .sinirden tansiyonum düştü herseye burnunu sokmasalar olmaz sizce haksız mıyım kızlar kizmakta ?? Benim sağlığım çocuğumu sağlığı onların gözünde boşa masraf görünüyor sinir oluyorum :((
Yerinizde olsam hiç takmazdım. Konuşup dursunlar. Ben de hamile olduğumu ilk öğrendim Ankaradaki devlet hastanelerindeki çoğu doktoru araştırdım mezun olduklari okullar çalıştıkları yerler gidenlerin yorumlari beni tatmin etmeyince özelde bi doktor buldum eşim sen bilirsin dedi. Kaynanam diğerleri bi şey deselerdi de takmazdım. Genel olarak takmam
Onlar özele gidince yan yat gelince iyi hoş , sıra bize gelince mi hoş değil ,
Gereksiz düşünce ve laflara bak yaa
Canim bende ozele gidiyorum kaynanam kayinpederim her gorustugumuzde sankli sponsorluk almis gibi devlet hastanesini iyileyip ozelleri kotuluyolar bana bende umursamiyorum tabiki sizin zamaninizda iyiymis orasi m.ö 450lerde diyip guluyorum sende takma hic
1,488,349 soru
24,328,941 cevap
345,592 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın