0 oy
269 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,848 puan) tarafından
Kaynatam felç geçirdi geçen hafta benimde kız kardeşimin düğünü 12 siydi düğüne eşim annesi ablaları eltim hiç biri gelmedi bı 5 dk ligina bile gelmediler. Smdi de dün düğün vardı kaynanam bana eltinle birlikte git dedi. Tabii gitmedim snradan eltim telefon açtı gel diye yine gitmedim. Gorumcemde oğlunu sünnet ettirecekmis ne zaman bilmiyorum ama ona gitmek istemiyorum siz olsanız ne yaparsınız 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yani bence seni alakadar eden sadece eşin eşinin gelmesi gerekiyordu sonuçta baldızı diğerleri mecburi değil
(2,848 puan) tarafından
Diğerleri mecburi değil ama görümcem 1 yıl önce evlendi annemler hep geldi düğününe.
tarafından
Cnm annenlerin yatalak hastası yoktur gelmişler ama bence sen onlara değil eşine takıl eşin mecburi gelmek zorundaydi bence
-Reklam-
+1 oy
(993 puan) tarafından
Adam felç geçirdi ve hala aynı durumda ise önce senin ailen geçmiş olsuna geldi mi ?
(997 puan) tarafından
Aradığım yorum ++++++
(993 puan) tarafından
Valla benim babam felç geçirse eşimin ailesi gelip geçmiş olsun demezse bende gitmezdim ama onlar geldiyse bunlarda ayıp olmasın en azından kızları gelinimiz olduğu için ayak üstü hayırlı olsun hastamız var biliyorsunuz deyip dönmeliydi
0 oy
(950 puan) tarafından
Ben olsam kendi bacimin kinasina giderdim yani onlari da anlamak lazım adam felçli eğlencelik durumları yok.o yüzden gelmek istememis olabilirler eğer aksi durum ise bende onların hiçbir aktivitesine katilmazdim
(2,848 puan) tarafından
5 dk ligina canim ben anlıyorum zaten onların o zamanı değil nasıl ki dün eltim bı baskasinin düğününe çıktı gtti komsularinin bı hayırlı olsun bile gelmediler eşim de dahil
(950 puan) tarafından
Yani babası felç geçirmiş sanırım benm eşim de bana karşı demezdi hayırlı olsun.ama eltinler gelebilirdi senle.
(2,848 puan) tarafından
Yok canım hiç biri gelmedi
0 oy
(16,911 puan) tarafından
Esin hata etmiş senin hatırına gelmeliydi 5 dk de olsa 
(2,848 puan) tarafından
Onn da bahanesi kızım uyuyordu telefona cevp  vermedim ona bahane etti tele cvp verseydin gelecektim
(4,193 puan) tarafından
Cagirmalari mi gerekiyo telefonu ac açma esin o evin damadi ve de senin ailen onun da ailesi. Esin cok büyük hata yapmis bence o oyle yapinca ailesi de gelmek istememis olabilir hani bizim oglumuz bu kadar takiyo biz niye daha cok takalim gibisinden
(2,848 puan) tarafından
Ben de artık onların hiçbir şeyine gitmeyecem 1tane bacım. Vardı daha yok
(4,193 puan) tarafından
Kirilmakta haklisin ozellikle esine yani. Sanirim yakin oturuyolar en azindan bi gelip hayirli olsun deyip ne takicaklarsa takip geri donebilirlerdi. Kimse onlardan şen şakrak gobek atmalarini beklemezdi zaten
(2,848 puan) tarafından
Evet iki eltiyiz eltim üst katlarında oturuyor bende 2 dk lik mesefa var aramızda takılarını verdiler önceden ama doğru beklemiyordum oynamalarını 5 dk görünüp ciksalardi büyük bişe istemiyordum
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Ama hastaları yeni felç geçirmiş bence gelmemeleri normal yani ben olsam bende gitmezdim ve abeste karsilanmazdi bence gereksiz yere kafaya takıyorsun 
(2,848 puan) tarafından
Geçen bizim. Düğünümuzde ayıp olmaz diyen eltim bgun düğüne gitti
0 oy
(122,627 puan) tarafından
yani felc gecircek ve dugunemi gitcek allah korusun gorcenin yerinde olsam sen git ama kardesimi bile gondermem kii 5 dk degil 5 saniyesine gidilmez

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,156 göst.
0 oy
7 cevap 260 göst.
0 oy
8 cevap 250 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Zeyn (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 362 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oznur.97 (1,027 puan) tarafından soruldu

404,898 soru

12,129,373 cevap

36,496 kullanıcı

...