0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Sıcaklarda tüm gün evdeyiz.evdede herşey sıkıcı.ev işleri, çocuk bunaldım iyice.bir yere gitmek gezmek dolaşmak da zor çocukla.

17 Cevaplar

0 oy
(8,071 puan) tarafından

image

biz eve giremiyoruz şimdi sitenin parkında oğlum oynuyor ben de cardakta oturuyorum hep dışarılardayiz ama hava çok sıcak değil 27 derece
(6 puan) tarafından
Burası çok sıcak tüm gün evdeyiz
(8,071 puan) tarafından
Ben de evde yatmak istiyorum :D ama oğlum Sağ olsun işte sokakta yatcaz az kaldı
-Reklam-
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Biz evde durmuyoruz kahvaltı yapıp yallah anane evine, evin önünde gölgeliklerde cay kahve içiyoruz cocuklarda birbiriyle oynuyor.. Evde durdukca patlarsın çık gez üşenme cocuklarla gezmeye alış onlar da evde bunaliyorlar
(6 puan) tarafından
40 derece sıcaklıkta bir yere cikilmiyor canm.
0 oy
(993 puan) tarafından
Yine evde oturmaya devam ediyorum :)) oğlum 4 aylık çok huysuz araba sevmez bebek arabasi sevmez yatmayı sevmez oturmayı sevmez zor da kalmasak hiç cikmayacagim dışarda daha eziyetli ;) şimdilik ev kuşuna döndük bakalm 
(6 puan) tarafından
Alıştır bebek arabasına senin için de kolaylık olur
(993 puan) tarafından
Hep çıkarıyorum yok ama inanlmaz ağlıyor her defasında dün yine demedim maks 5 dakika o bile mizmizlanarak
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Tüm gün çocuk dışında neler yapıyoruz tüm gün çocukla uğraşıyoruz şaka bir yana birşey yapmıyoruz akşam dışarı çıkıyoruz  Ankara'da ki butun parkları sırayla geziyoruz akşamları gündüz hep evdeyiz bu hafta tatil ayarladım bakalım uzaklaşmak evden iyi gelecek inşallah huni takip gelmezsem
(6 puan) tarafından
Yaz günler uzun sıcak, akşamları biz de çıkıyoruz dışarı.
(6,393 puan) tarafından
Bizim oradaki parklara uğra oralarda güzel
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Hiç olmasa dışarı çıkarıyorum hep evde de olmazki 
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Vallahi canım ben akşam 20.30'a kadar evdeyim Güneş Gittikten Sonra evimden çıkar sahil turu yaparım Çarşıya kadar yürürüm çarşıdan evime yürürüm Bebeğimle sonra bebeğim parka götürürüm ve kapanış Ben zaten bunları yapıncaya kadar saat akşam saat 10 oluyor
0 oy
(13,277 puan) tarafından

Sabah 8de 1 saat cikariyorum oglani. Gunduz evdeyiz. Aksamada gunes gidince 8den sonra oglumu kizimi alip acik alan var oraya cikiyoruz oglum scooter suruyo. O arada evdeyiz valla bogusmaca. Benim sikilmaya hic vaktim yok valla :D sadece oglum surekli parka diye darliyo 

0 oy
(4,988 puan) tarafından
Gündüz evdeyiz akşamları çıkıyoruz kocamı bulabilirsem tabii ☺️☺️bulamazsam da kendime arkadaş bulup çıkıyorum 
0 oy
tarafından
Yazlıktayım çay bahçesine gidiyoruz. Merkeze çıkıyoruz pek evde durmuyorum 
0 oy
(700 puan) tarafından
Ben de çıkamıyorum ve çok bunalıyorum. Önceden oğlumu her gün çıkartırdım. Beraber gezerdik ama kızım doğduğundan beri eşim olmadan çıkamıyorum. Kızım daha çok küçük ve oğlum durmuyor ikisiyle asla baş edemiyorum. Kızım biraz daha büyüyünce anca eskisi gibi çıkabilirim. Evde hapis gibi hissediyorum bazen. Arkadaşlarım bana geliyorlar ama ben gidemiyorum çünkü çocuklarla baş etmekte çok zorlanıyorum :(
0 oy
(4,297 puan) tarafından
Bir 1.5 saat kadar yine çocukla birlikte parka gidip  oynuyoruz 27 aylik sonra yine evde birlikte oynuyoruz.
0 oy
(5,488 puan) tarafından
Hiç birşey yapasim gelmiyor kiziminda sıcaktan bide hamilelik var ev işleri uyku modundayim resmen bı gezim diyoruz hafta 40 derecenin altını görmüyor kıza balkona havuz dolduruyorum arada
0 oy
(6,393 puan) tarafından
Ev iş temizlik yemek çocuk dışarı çıkmak yok çok sıcak çünkü oğlum 4 aylık 4 yaşında olan da çıkmak istiyor hep Ne yapacağım bilmiyorum
0 oy
(984 puan) tarafından
Biz 4 gündüz eşim oğlum disardayiz çoğunluk AVM de geçiyor cnm borlikte yemek vakit geçiyor at binmeye pikniğe . Bu ay en çok bunları yaptık 
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Çok sıkıcı geçiyor bütün günler ama pazar günleri daha sıkıcı oluyor evde olmaktan başka hiçbir şey yapmıyorum offf 
0 oy
(7,857 puan) tarafından
Hiç biyere çıkamıyorum nalet bir koydeyim iki çocukla otobüslerde olmuyor gerçi durak ta uzak eşim olacak beyfendi hep yorgun gitmeyiz biyere bunalıma girer girer çıkarım bütün gün 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Ben koca geldımı çıkıyorum onunla çocukla bi o ilgileniyo bi ben bazen biz oturuyoruz kızım oynatıyo gündüz çok sıcak çıkılmıyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatma1112 (464 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 111 göst.
0 oy
19 cevap 462 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
21 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zenan (704 puan) tarafından soruldu