Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Cerazette adet kesiyormu
0
oy
99
göst.
16 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
soruldu
16 Temmuz 2023
GSmsl
tarafından
düzenlendi
Dogum yapali 16 ay oldu ilk adetimi ekimde dgeeini 24 kasimda oldum 24 kasimdada ilac kullanmaya başlasim hala adet gormedm emzrdgim icin baska hapta kullanamiyorum ne olur bilen yardimci olsn
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
16 Temmuz 2023
Durunun Annesi
(
4,293
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet 5 ay kullandim adet olmayı engelledi bide stres yaptım biraktim
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Baska t urlu nasl koruncam 3 korunmayla hamile kaldim bn ikinciye o daha buyuk stres
16 Temmuz 2023
Durunun Annesi
(
4,293
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben spiral denedim 2 kere o da kaydı hep 1 ayı dolmadan sonra kızım 1 yaşına gelince emziriyordum da microgynon marka kullanabilirsin dedi ebe ona basladim sonra 17 aylikken sütten kesim kızım şuan 4,5 yaşında hala aynı hapa devam ediyorum
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Emziren o markayi kullanabiliyormu
16 Temmuz 2023
Durunun Annesi
(
4,293
puan)
tarafından
yorumlandı
Ebe soledi kullandim canim kızım tek meme ediyordu zaten ama sütte tat degisikligi azalma vs yaşamadım kullandim sonra sütten kestim 17 aylık olunca mecbur yemek yemiyorum doktor kes dedi
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladmm biraz daha devam edicemm baklm kesinceye kadar hic yoktan
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Temmuz 2023
melekcengi51011gmai
(
146
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet canım bende de kesti ama başka yan etkisi olmadı şükür
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Hala olmuyorum ne zamn olurum acaba kilo veremiyorum aldiriyormu anlamadm
16 Temmuz 2023
melekcengi51011gmai
(
146
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende bilmiyorum canım ikizlerim 21 aylık 34 ayda keseceğim emzirmeyi ondan sonra normal hap kullanitim bakalım inşallah düzene girer
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Daha 16 aylik canm bnmki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Emzirmesen yazz kullan derdim canm ama emziriyomşsn . Postun yukarı çıksn canm
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Saol cnm emzirmeyi biraktgmsa en etkiliai hangisiyse onu kullancam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
Glhnmhmmd
(
614
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de aynı şekilde. İki defa adet oldum doğumdan sonra. İlaca başladıktan sonra kesti. Aylardır olmadım ve sanki sinir de yaptı ben de
1 önceki yorum göster
16 Temmuz 2023
Glhnmhmmd
(
614
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet mide bulantısı da yaptı. Adet te olamayınca dedim acaba hamile miyim? Doktora gittim dedi haptan. Bana dedi neden hap kullanıyorsun hormonlarını bozar gel sana hormonlu spiral takalım ama ben kabul etmedim. Çünkü o da erken menopoza sebep oluyormuş diye duydum. Nasıl korunacağımı şaşırdım
16 Temmuz 2023
Glhnmhmmd
(
614
puan)
tarafından
yorumlandı
Sinirli bir insan değildim ama haptan sonra çok sinirli bir insan oldum :((
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnde ama baska carrm yok cnm 3 korunmayla ikinciye hamile kaldim smdi 3ye kalirsam kafayi yerimm ikiside kucuk cok zor biri 3.5 dgeri 16 aylik
16 Temmuz 2023
Glhnmhmmd
(
614
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen valla çook zor. Benim de psikolojim 3. Çocuğu kaldırmaz. Allah yardımcımız olsun
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin cnm zaten ikisi durmuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Temmuz 2023
Merve1112
(
9,657
puan)
tarafından
cevaplandı
Cerazetteyi doğumdan sonra başladım 14 aylık olana kadar kullandım 10 aylık olana kadar hiç adetim olmadı bende doğum sonrası normal diye düşünüyorum polip yapmış bende rahim içi et beniymis 10 aylık olmamıza 1 hafta hala adetim bi başladı 35 gün yoğun kanamam oldu 35 gün 20 günlükken hastaneye gittim kürtaj yaptiar parça aldılar kesilir kanama diye düşünüyorum dedi doktor ama kesilmedi 35 günlük kanamanın sonunda 41 kiloyadustum ameliyat olman gerekiyo kürtaj ise yaramamış dedi başka hastaneye sevk etti beni kameralı alttan muayene olcaksin dediler 2 ay sonraya gün verdiler o zamana kadar kanamam lekelenme şeklinde devam etti o kadar çok kan kaybettim ki gün içinde çok kötüydüm sonra hapı bıraktım ben 2 4 güne kalmadi kanama kesildi alttan muayeneye gittiğimde doktora anlattım haptsn olduğunu düşünüyorum dedim ne kadar kullandın ki dedi 14 ay dedim hmm dedi başka bi hap önerdi bebek büyümüş buna geçebilirsin dedi eğer cerazetteyle alakalı olmasaydı söylerdi kesinlikle onunla ilgili ve çok şükür hapı bıraktığında beri adetim günü gunune ve normal şekilde oluyo diğer günlerde de ter temizim
16 Temmuz 2023
GSmsl
(
825
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bnde olmuyorum can skıcı et bndede olabilirmi acaba canın yaniyormuydu ilski sirasinda
16 Temmuz 2023
Glhnmhmmd
(
614
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy tüylerim diken diken oldu. Çok geçmiş olsun. Ben de kullanıyorum ve şu an aşırı korktum
17 Temmuz 2023
Merve1112
(
9,657
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızlar et beni kanama kesilmeyince fark ettim ben ilişki konusunda zaten hep ağrılı olur benim o yüzden et benine baglayanam olabilirde olmayabilir de
Çok teşekkür ederim canım kameralı muayenede temiz çıktı ilk doktorum kanaya kanaya da dusurebilirsin ama ameliyat olman gerekir dedi ki kameralı muayeneden 20 gün önce kanamam kesilmişti çünkü kesilmeden 1 hafta önce cerazetteyi bırakmıştım kesinlikle ona bağlıyorum teşekkür ederim şuan tekrar parça alındı onun sonucunu bekliyorum ama üstüne tam günümde adetim oldu 10 gün sürdü 5 gün yine lekelenmem devam etti doktorum kanamanın kesilmesini iyiye işaret ama bazen kamerada gorunmeyebiliyo o yüzden parçanın sonucunu beklicez demişti adetimden sora gelen lekelenme beni korkutuyo dua edin temiz çıksın dün tekrar adetim tam gününde başladı inşallah bu ay gününde biter lekelenme devam etmez
17 Temmuz 2023
Glhnmhmmd
(
614
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım
17 Temmuz 2023
GSmsl
(
825