0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kayınvalidemler alt katımda oturuyor. Ben hergün aşağı gidiyorum. Pazar günleri eşim evde olduğu için geç saatte gidiyorum. Normalde de çamaşır assa bile onu söyler çamaşır astım her yerim ağrıyo filan diye... Bugün de evi öyle ustten makinaya çekmiş. Eşimle aşağı indik üçümüz birlikte yemek yiyiyoduk. Esimin yaninda evi makinaya çektim ayaklarım ağrıyor filan dedi. Yani hep böyle yapıyor. Ufacık bişey bile yapsa büyüte büyüte anlatıyor sinirleniyorum ya. Yaşlıdır diye her işini de ben yapıyorum genelde minnacık bişey de yapsa söylüyo bu sefer hicbisey yapasım gelmiyo.


Birkaç defa da yine eşimin yanında geç saate kadar gelmiyosun sen dedi. Geç saat dediği de öğleden sonra gidiyorum. Bazen 2 buçuk 3 gibi filan gidiyorum. 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,704 puan) tarafından
Benim kayinvalidemle ayni yasta kadina kalkip cay dolduracak olsam sen otur sizin bakacaginiz zamanlar gelmedi ben kendi isimi kendim hallediyorum simdilik der. Seninki ogluna nazlaniyo kusura bakma sen de alistirmissin.sen yokken napiyodu. Arada gonlunden koparsa yaparsin ya da rica eder yardim ister yaparsin. Sen kendine onu gorev gibi görmüşsün simdi o da zorundasin diye goruyo
tarafından
Kız ben alıştırmadım ki benden önce 2 eltim burdalarmış sofrasını bile ayağına götürürlermiş hiç yerinden bile kaldirmazlarmış kadını ve o zamamlar gençmiş yani düşün. 3 gelin de geldigi zaman yapiyomuş ama onlar kadar yapmıyomuş kendini geri tutuyomuş yine. Bende şimdi yaşlı ayakları ağrıyo diye işini gucunu yaparım yani. Ama hepimizden kıymetli olan o 3. Gelini. Hiç toz kondurmaz. Bilerek eşimin yanında soyleniyo ki eşim de bana söylesin diye. Ohh olsun eşim de hiç bişey demedi ne onun yanında ne de eve geldiğimizde.
(2,704 puan) tarafından
Bizim bi komsu vardi annesinjn dizleri kireclenmis kizlari bakiyodu. Neden ama? Gelinler is yapsin diye oturdugu yerden kalkmamis otura oturs kireclenmis her yeri ee gelinler bide onun altiyla ustuyle mi ugrasacak hepsinin koyde kendi isi gucu var gondermisler kizlara
tarafından
Benim kayinvalidemin de heryeri kireçlenmiş ağrıyo diye söyleniyor hergün. Doktor ona hergün yürüyüş yapması gerektiğini soyledi kapıya çık yürü anne diyorum. Bazen hâlim yok diyo bazen de çıkıyo bi tur atıp kapının önündeki Çardakta oturuyo. Geldiği zaman yine yoruldum ettim bilmem ne diyo.
-Reklam-
0 oy
(997 puan) tarafından

Yapma bacım sende :D:angel: kaynanam 60 yaşını geçmiştir hâlâ daha söylenmez aksine kendini yiyip bitirir temizlik için 

(997 puan) tarafından
Yokkkk ben tam tersi hiç titiz değilim temizlik yaparken sanki zorla alikoyuyorlar beni yana yakıla öle bite yapıyorum temizlik. Allah'tan hamileyimde kaynanam Allah razı olsun dip köşe temizliğimi gelip yapıyor 3 4 günde bir :D
tarafından
MasaAllah senin kayinvalideni çok takdir ediyorum gerçekten. Seni kızı gibi görüyor. Benimki de bana yaptırıyo işte. Gecen hafta yerleri viledayla sildim diye soylendi bu hafta koca evi eğilerek sildim ama 2 gün bel ağrısından öldüm. Yere basamiyodum resmen.
(997 puan) tarafından
Aman yapma kız vallaha çok yüz vermisler kadına sinir oluyorum şu tarz insanlara :/
Kaynanamın kızı da yok gelinide :D ilk torun bide ondan kız hasreti ile yandiklari için hem kendisi hem kayınpederim hemde sülalesi kızı gibi görüyor herkes çok şükür
tarafından
Heeee şimdi anlaşıldıııı... Kız benim eşim 10 kardeş. 20 tane de torun var. Kaynanam kıza da erkeğe de toruna da doymuş ondan böyle demekki. Bide herkes etrafında pervane oluyo ufacık bişey de olsa. Çok şımartmışlar kadını..
tarafından
Bende şımarık,, memnuniyetsiz insanlara hiç gelemem biliyo musum. Ondan dolayı da çok bunaliyorum... Hicbiseyi beğenmez herşeye bişey bulur yani. :D:D
0 oy
(923 puan) tarafından
Yani bizde kaynana olcazda gercekten boylemi olcaz ya .alistirmssn iste hergun inmeye o hatayi yaptm bnm.farkliydi is cikislari ugrardim eve giderdim akilsiz kafa .d ne ugruyon bu sefer kapilarda beklemeye basladi bi gun gtmesen yok gelmedn yok etmedn biraktm gtmedm aramiyorum diye smdi kiziyomus alistrmican hgercekten hc bseye
tarafından
Benden önceki eltilerim alıştırmışlar hep bide doğu kültüründe öyle bi adet var gelin geldim mi kayinvalidenin yanina gider gelir hergün. Bebegim doğduktan sonra biraz mesafe koymayı düşünüyorum bakalım basarabilecek miyim. Geçenlerde rahatsızdım 2 gün gidemedim aşağıya 2. Gün arayıp napiyosunn 2 gündür yoksun dedi çok rahatsızım dinleniyorim dedim demedi ki bu kiz ne yiyip ne içiyor. (Yemek malzemesi olmaz benim evimde aşağıda yediğimiz için, gerçi olsa da yapacak durumda değildim de)... Ertesi gün bayram arifesiydi mecburen gitmek zorundaydim iş güç var diye eltilerim de oradaydı 3 gündür görünmüyosun hayırdır dedi. Ölüyodum yukarda hiç unrunuzda değil dedim sinirlendim.. Hayır hamile olmasam yine neyse de demedi ki bu kız hamile 1 tabak bişey götüreyim..
0 oy
(10,978 puan) tarafından
Sen de güzellik ile annemcim benim de evim var yolum var elimden geleni sana da yapıyorum fakat benim de takatim bu kadar diye güzellikle konuş.
tarafından
Özge ilk evlendigimiz zamanlar sabah giderdim geç saate kadar asagidaydim. Bi zaman sonra baktım olmuyo benimde evimde bi ton iş oluyo yetisemiyorum. İşte bazen öyle öğleden sonra indiğim zamanlar söyleniyordu bende senin dediğin gibi "Burası nasıl evse yukarısı da öyle ev. Yukarı da da işlerim oluyo" filan diye diye biraz daha az söylenmeye başladı.

İlgili bir soru bulunamadı

381,099 soru

11,409,083 cevap

34,946 kullanıcı

...