0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (1,021 puan) tarafından

Son kullanma tarihi 20.07 olmasına rağmen büyük ihtimal uyguladıkları saklama koşullarından dolayı tavuk bozulmuş ilk ikisini dopradım ikincisinde hafif koku hissettim ama benim burnuma hep tavuk kokar öyle Bişey zannettim

Yemeği yaptık kızım Allahtan ne kadar zorlasam da yemedi akşamına 
Bulantı kusma kas ağrısı ateş belirtiler ile acile gittim 
Şimdi elimde herhangi bir delil yok tarihi geçmemiş sonuçta ben burayı nasıl şikayet edebilirim 

4 Cevaplar

0 oy
(1,254 puan) tarafından
Doktorun gıda zehirlenmesi dedimi dediyse tüketici mah. Başvur ama işin çok zor tam bir delilin yok elinde iş çok uzar 
(1,021 puan) tarafından
Dedi de işte dediğin gibi zor yani hiç uğraşasım da yok bu sıcaklarda ama gidince yinede söyleyeceğim
(1,254 puan) tarafından
Evet şöyle diğer türlü zor hani tahlil filan yapsalar iyice detaylı dana rapor verseler belki bir ihtimal de ondada nerden aldigini yedi biz nerden bilelim filan diyolar
(1,021 puan) tarafından
Tarih geçmiş olsa sonuna kadar giderdim fişi tavuğun kabı tarihi herşeyi duruyor da işte göstersen tarihi geçmemiş dicek ler yada ondan olduğunu ne bilelim dicek ler insan sağlığı bu kadar kolay atılıyor kenara
-Reklam-
0 oy
tarafından
A101 den asla et ürünleri almayın hiç hijyen değiller
(2,655 puan) tarafından
A101 den yufka aldım kufluydu tarihi vardı aslında tavuk asla almam bir kere aldım kokuyordu iade ettim
0 oy
tarafından
A101 den gida alinir mi ya cok gecmis olsun
0 oy
(1,797 puan) tarafından
Marketlerin gıda hilesi tarihi silip yeniden basmak geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,400 göst.
13 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bitanecikoglum (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 593 göst.
26 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,634 soru

12,422,769 cevap

45,306 kullanıcı

Kategoriler

...