0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (2,061 puan) tarafından
Kızlar aile apartmannda oturuyoz bem eltim kaynanamlar ben 3 aydır onlarla küsüm esimlede öyle araları eskisi gibi değil hep araları bozuk ve bizden hiç memnun değiller hatta kovacaz onları demişler ve 3 gün önce babası eşime kaza bela basiniza gelmesin ama onun dışında hiç biseyiniz olsun istemiyorum saygisizsiniz vs bir sürü laf soylemis kısacası bizden ve eltimlerden memnun değiller neyse bunlar bayadır memleketlerine gitmislerdi 1 aydır ordalar ve 1 hafta oldu geleli az once eşimi aradı annesi yukarı gel diye zorla 1 bardak su icirmeye çalışmış veysel karaninin suyu bu işte hastaliga üzüntüye kedere çok iyi geliyor diye eşimi uyarmistim eğer sana bisey icirirse isme diye eşimde acim midem bulanır.ver evde iceyim sonra demiş ve getirdi kızlar su çok bulanık temiz de değil hani korkuyorum başka bisey olabilirmi diye napayim döksem günah olurmu sizce

8 Cevaplar

0 oy
(4,310 puan) tarafından
Kız ne günahı olcak bence içme tabiki dök gitsin.
(2,061 puan) tarafından
Ay döktüm canm ya
-Reklam-
0 oy
(1,962 puan) tarafından
Dök dök kaynananda kocana sorarsa içtim desin kocanıda tembihle verirse icme diye
(2,061 puan) tarafından
Ay döktüm canm tembihledm içme diye ama nereye kadar kacacaz bilmiyorum niyeti bozmuş demekki bu olmazsa başka türlü yine deneyecek
(1,962 puan) tarafından
Yemek su elinden bir lokma bir su icmeyin hazir gida getirse bile ozellikle yumurtada büyü falan daha etkili dikkat edin
(2,061 puan) tarafından
Yok canm yemeyecm
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Büyü yapacakmış
(2,061 puan) tarafından
Ayyy dimi yaaa off
(2,390 puan) tarafından
Taşının o kadar yakın oturmak iyi değil
(2,061 puan) tarafından
Gel bide benm kocaya sor kira vermemek için cikmiyo
0 oy
tarafından
Destur cek dök guvenilmez
tarafından
Yalandan kavga yapin aksam kaşını gozunu mora boya git sikayete hele ne tepki vercek :)
(2,061 puan) tarafından
Amaan yok valla canm ugrasamam anlamasn anladigimi:)
0 oy
tarafından
İçmeyin bence aranız bozukken vermiş bende olsam dokerdim
(2,061 puan) tarafından
Icmedk canm dokuverdm
0 oy
tarafından
Bulaniksa kağıt fln ufaliyorlar içine büyü gibi biseh cnm icmesin en iyisi hatta yemeğe bile katabilir o suyu 
(2,061 puan) tarafından
Evet canm bulanikti döktük zatn
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Kız bı toprağın altında dokeydin bazen öyle birden doktunmu büyü falansa ters tepiyor döken kişi huzursuz oluyor 
(2,061 puan) tarafından
Ayy ciddimsn inanki korkudan hemem dökuverdm bilemedm uyumadan ayet-el kürsü okuyayim
(1,198 puan) tarafından
Sirkeli suyla sil evini cnm kaya tuzuda kat suyuna
(2,061 puan) tarafından
Yarın sabah okuyup silecektim canm ama az omce adet oldum yaa okumamda bi sakınca olurmu
(1,198 puan) tarafından
Okuma bakara suresi aç tlfondan
(2,061 puan) tarafından
Tamm canm saol
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Içmeyin tabiki besmele çekip toprağa dökün 
(1,795 puan) tarafından
Geçmiş olsun ne deyim aman dikkat edin yemeyin içmeyin elinden bol bol nas felak okuyun
(2,061 puan) tarafından
Az omce adet olmuştum canm ya okumamda bi sknti olurmu ki
(1,795 puan) tarafından
Korunma ayetleri dua ve zikir kastiyla okunabileceğini hanifi alimler söylemişler canım sen yinede araştır istersen
(2,061 puan) tarafından
Öylemi çok saol canm
(1,795 puan) tarafından
Sende sagolasin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 216 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 764 göst.
13 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy