0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Esimin annesinin bizi ayırmak için büyü yaptığını düşünüyorum çünkü ne zaman onun elinden birsey yiyip içse eşim bana tuhaf davranıyor kaynanamda 3 sene oldu hala beni sevemedi kabullenemedi zorla oğlundan yiyecek içecek birşeyler veriyor sizce hangi büyüler daha etkili bu konuda ne yapılabilir?

3 Cevaplar

0 oy
(4,215 puan) tarafından
Büyü yapmak büyük günah helede hali hazirda var olan bir evliliği bozmak için kayınvaliden gerçekten böyle şeyler yapıyorsa hayati boyunca gün yüzü görmez sizde bunların peşine düşmeyin eşinizi uyarın oda yiyip içmesin evinizde bol bol kuran okuyun ve de eşinizin ve kendinizin üzerine günde en az üç tane ayatel Kürsi okuyun Allah'ın izniyle bişey olmaz
(79 puan) tarafından
Kuran olarak hangi dualari okuyim
(4,215 puan) tarafından
Bakara süresi en etkili olandır aile hayati için huzuru için okunabilir evde telefonda da açıp yüksek sesle dinlenebilir
(79 puan) tarafından
Kulaklikla dinlesem olmazmi kaynana ile evler yakin
(4,215 puan) tarafından
Evde açsan daha iyi olur niye Kur'an dinliyorsun diyecek hali yok ya kiz
(79 puan) tarafından
Anlamasın bisileri diye dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman ha !Dualara sarıl.  Namaza saril.kurana sarıl.  Buyu ve sihir yapmak büyük günah hele normal görerek yapılırsa mesru saymak dinden çıkmaya sebep . Eş de olsa kimse imanimizdan kiymetli degil kardesim
tarafından
Ben de aşırı zorlaniyordum sana taktik vereyim . Aman deyim namazini aksatma . Hamilelik Allaha  sunulacak bir sebep asla degil once onu soyleyim kardesim
Allahin bize verdigi emanetin zorlugunu öne sürüp ona secdeyi terkedersek cocuklarimiz imtihanimiz olur . Allah muhafaza .
Namazdan yarim saat falan once mideni rahat tutmaya bak . Ve mumkunse uzan namaz kilmadan once . Asla yorgun ve miden dolu olmamasina calis . Cami açıp hava al gerekirse rahat bir bedenle namaza dur o enerji namaz boyu insaellah yeter . Aşırı zorlaniyorsan cok kilo aldiysan ve egilmen mumkun degilse oturarak namaz kilmayi dinle youtubeden fatih kalender hocadan .simdj hatta aksam namazindan baslamak lazim hemen . Rabbim kabul etsin
(79 puan) tarafından
Kazalarım da varda o yüzden onları dogum sonrasına bıraksam olurmuki
tarafından
Vakit namazlarını muhakkak kıl.  Borcun ustune borc ekleme muhakkak ama her vaktin arkasından o vaktin kazasini kilabilirsen ya da gunde bir vaktin de olsa kazasini kilsan ne guzel yok zorlanıyorum diyorsan niyetini al  kesinkes ve lohusalik biter bitmez hepsine birden devam et insaellah :)
(79 puan) tarafından
Sagolasin bacım  
tarafından
Sen de sagolasin
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Bugünün popüler konuları yatak odası ve büyü sanirim:D
(79 puan) tarafından
Herkesde kaynana sorunsalı var demekki
(4,215 puan) tarafından
Tespit gibi tespit şaka bir yana bu gün bütün yorumlarda denk düştük senle
(2,387 puan) tarafından