Şimdii biraz uzun olabılır ama okuyun yorum yapın bana
Benım ortaokuldan bir arkadasım vardı senelerdır ınstagramımda vardır ama hıc oyle gorusmezdık yani, neyse 6-7 aydır bana yazıyor edıyor ortaokulda suraya gıtmıstık falan dıyor ama ben ortaokulda bır ozel okuldaydım ve hayatımın en kabus gunlerıydı cemaat okuluydu zor yakamı kurtardım babama okumıcam dıye rest cekmıstım yani o okulda olan seylerı de hıc hatırlamam, neyse kız cok ıyı nıyetlı cok saf kalplı o zamanlardan hatırlıyorum boyle herseye gülen ne desen yapan Allahlık bır kızdı, hatta dogum gunumde en yakın arkadasımdan adresımı alıp elınde çanta ormus duruyuda amıgurımı bebek yapmıs yollamıs sok oldum bana verdıgı degerı gorunce, bızde konusuyorduk ara sıra,bekar aynı yastayız liseden sonra okumadı ablası da kendı de evde bebek orup satıyorlar ama maddı durumları cok cok ıyı tamamen hobısel, neyse benım halamların kahvaltı salonları var halamınoglu da ınstagram hesabı acmıs oraya reels atıyor peynırler receller tanıtım falan, kendı kahvaltı ederken cekıyor, bu arkadasım reelse gormus halamın oglunu bana attı aa gözde bu kim akraban mı dıye bende evet dedım kuzenım, ne hoş cocukmus Allah sahıbıne bagıslasın dedı ben anladım tabi aramızı yap dıyo, hemen kuzenıme yazdım kuzenımle de muhabbetımız yoktur cok ama yasıtız cocukluktan arkadastık bu yazda kahvaltı salonuna gıtmıstık gorusmustuk, ıste dedım boyle hır arkadasım var sen tanısmak ıster mısın, sen uygun goruyosan tanısırım kuzen dedı, bende cıddı seyler yasamak ısterım dedı, cocuk unıversıte mezunu cok da ıyı dereceyle bıtırdı suan da cok ıyı konumda calsııyor bır fırmada aynı zamanda salonu ısletıyor, neyse bunlar konusmaya basladı, kız arkadasım bana hergun Allah senden razı olsun ben dogru adamı buldum sen vesıle oldun dıyodu, kuzenıme sorıyordum ıyıdır gozde dur bakalım dıyodu, sonra kuzenım dedı gozde 3. Gunden yaza nişan kışa dıgun yapalım dıyo ne bu acele evlılık olsun kım olursa olsun demek bu dedı, kızla konustum kuzenımle konusmamıs gıbı yapıp bıraz duzelttı kendını, ay neyse bunlar 10 gun konustılar bende sormuyodum hıc ıyıler dıye, kuzenıme yazdım nasıl gıdıyo dıye bırırdık dedı nıye dıyorum soyleyemıyo bosver dıyo, aşırı bır kızdı dıyo, bıraz zorladım bırkac ekran goruntusu attı benım kız arkadasım belden asagı öuhabbetler yapmaya calısmıs, gorusursek canımız sılılırsa bıseyler yaparız falan demış aman Allahım alnımdan vuruldum ya, kuzenıme dınınde ımanında namazında kız bak yanlıs yapma dıye neler yazdım ben, kapalı bır de arkadasım, sımdı arkadasım benım bıldıgımı hılmıyor bana yazıyor nıye benden ayrıldı sen aramızı yap gerı gorustur bızı dıye, ne dıcem buna ben ya onun adına utanıyorum oyle sacma seyler yazmıs ki cocuga