+1 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin sürekli ailesi nereye gidersem gideyim hep peşimdeler bende eşimle bu konuda çok tartışiyorum pazar günü yine ayni tartıştık ağiz içim hep aft yarası dolu bende laf arasında söyledim bana diyor ki Allah'ın takdiri çok konuşuyorsn beni kızdıriyosn diye böyle oluyor:))) lafa bak birde eşim biraz kit ne dersen de NATO kafa NATO mermer bazı şeyleri kırk kere söylesende Kendi dediğini yapar artık açıklama yada biseyi uzun uzun konuşup anlatmam buna rağmen bana çok konuşuyorsn der mesela annesi bir konuşur Allah'ım deli oluyorum anansi oyleyken bana bunu demesi komik

9 Cevaplar

+1 oy
(2,800 puan) tarafından
40 kere söyleme sende 1 kere söyle . Anlayacak olan insan 1 kere de anlar :D
tarafından
Kız diyorum ya anlamaz diye çoğu şeyi söylemem kısa net konuşurum
(2,800 puan) tarafından
Çeneni yorma derim haha
-Reklam-
0 oy
(702 puan) tarafından

Çözüm basit daha çok konuş :D

0 oy
(3,309 puan) tarafından
Annesi nasil onun gibi yap. Benim kaynana bisey yapacak ya girer cikar söyler söylenir. Buna alışmış eskiden ben 1 kere der beklerdim canım. Yapmayinca üzülurdum. Aaa sonda söylenmeye başlayınca alinacaklar daha erken alınıyor yapılacaklar daha hızlı. 

Ama cok konuşmak detaylara girince erkek anlamiyor
0 oy
(5,417 puan) tarafından
Benm eşimde bana dıyor halbu ki cokta konusmam keyfım yerıdneyse cok konusurum bos yaparım bıraz. Ama rşime fazla gelır kendı nadır konustugu için. Sen de yarısını içine konus 
0 oy
(7,108 puan) tarafından

image

..................
0 oy
(578 puan) tarafından

Beni dinlemediğini anladığımda anlattıklarından sorular soruyorum, o yüzden tatsızlık olmasın diye sonuna kadar dinler beni, bir şey de demez. Ama son 1 yılda saçı fazla döküldü,  çok konuştuğumda kelini göstermeye başladı. :)

Rahmetli kayinpederim ve eşimin dedesi de keldi. Yani kellik genetik ama bana bağlıyor 

0 oy
(14,015 puan) tarafından
Konuşkan insanım ayı der dur lafını unutma tuvalete gider kaybolur döner kalan yerden başlarım unutmuyon da der hgfjllbxj in
0 oy
(984 puan) tarafından
Eşim ile hiç tartışmamız olmaz ama eşim daga cok konuş ben çok mutlu oluyorum der çenem düşük oysaki
0 oy
(359 puan) tarafından
Benim eşim çok konuşur tartışırken falan hiç susmaz yani bende boş konusmalari sevmem boş boş uzatmalarida ona da hep derim anan seni doğururken konuşmuş heralde hiç susmadigina göre 

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 1,595 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 968 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 964 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 647 göst.