0 oy
272 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

doktorada götürdüm jel verdi ancak fayda etmiyor 

8 Cevaplar

0 oy
(21,138 puan) tarafından
Ben güneşe çıkınca cikiyo bende bunlar. Güneşte durdu mu 
tarafından
Yok genelde akşam 4-5 civarı çıkartırım parka
-Reklam-
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Uy.uz . Kızımın elindede böyle baslamisti 
(7,108 puan) tarafından
Kaşınıyor mu kendisi kasıyor mu
tarafından
Yok kasimiuo
(7,108 puan) tarafından
Şimdi sana bir yer dicem oraya bakar mısın bebeginjn . Ayağının dış kenar kısmı varya iç tarafa bakan oralarda da pütürler var mı baksana
tarafından
Nedeni canim
(7,108 puan) tarafından
Var mı
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Ya u.yuz bence de
tarafından
Bendede çıkıyordu aynısı ama benimki gecmisti
(2,392 puan) tarafından
Bilmiyorum ya doktor ne olabilir dedi
tarafından
Alerjik dedi
0 oy
(669 puan) tarafından
U.yuz olabilirmi 2 sene önce.gecirdik eşimle böyle elimizde parmak aramızda başlamıştı ilk kaşıntısı yoktu sonra 10 gün sonra kaşınmaya yayılmaya başladı 
tarafından
Bendede oluyordu ama benimki kremle falan geçiyordu olmazsa bı cildiyeye goturcem mağazada elbise falan denetmen hiç oğluma yıkamadan giydirirmemki
(669 puan) tarafından
Bizde gittik doktora ilk doktor dedi ki deterjanlara karşı ellerin reaksiyon göstermiş dedi jel verdi sonra vücuduma yayilmaya başlayınca uy.uz olduğu anlasildi . Kuzum artık pislikten yada kıyafetlerden falan bulasmiyor inan ki biz balayında tekne turu yaptık o günden sonra olmaya başladı yani teknede birinden bulaştı yan yana dursan bile bulaşıyor
0 oy
(993 puan) tarafından
Alerjik olabilir yegenimde de olmuştu paketli gıdalara alerjisi vardi hatta aynı şekilde kardesindede olmuştu 
tarafından
Evet paketli gıdaları kes dedi bana
(993 puan) tarafından
Öyledir o halde yegenimde de almadı annesi geçti ama ne zamn özellikle çikolata alıp yese kabarirdi
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Oğlumun bacakları kolları böyle.  Güneşe çıkınca oluyor hep.  Alerji dedi doktor 1 aydan fazladır var geçmedi aynı şekilde.  Kızımda olmuştu ama o geçti yani 
tarafından
Evet ya gecmiyo bide cildiyeye goturcem
0 oy
(870 puan) tarafından
**** bu cnm sımdı hepinize bulastı ama sizinki 2 hafta sonra falan cıkmaya baslıck sirkeli su yap sur eline cnm dırek cıldıyeye gıt 
tarafından
Hemen teşhis koymayın u.y.u.z olmama ihtimali de var:)
Benimde parmak araları dönem dönem kaşınıyor böyle oluyor ama geçiyor
(870 puan) tarafından
Teşhis tm olark katmyrm cnm cıldıyeye gitsin okey evt der kesin cozumunu bılıyrm gecsın dıye soylrm kullanır dıye
tarafından
U.yuzdan kurtulmak için bana da bi fikir söyle lütfen kurtulamıyoruz
(870 puan) tarafından
Canm oncelıkle kımse evine girip cıkmsn baskalrınada bulaşmasın kul hakkı oluyor cunku. Oncelıkle eczaneye gıdıp **** olduk **** kremi yaparmısınz de o sana kendı karısımı nı yapıp verecek ama ucretli canm 1 kutu yapıp veryr ve onu 3 gun boyunca aynı surdugun saate suruceksn 3 gununden sonra yıkanacaksın ve yuzunden harıc komple vucuduna cocuguna esine hepimiz kullanacaksınız ve 3 boyıncada aynı kıyafetle yatıp kalkacaksınz ustunuzu 3 gun boyunca degıstrmeyın kırlense bıle ustunuzdekı kıyafetten harıc komple ıc camasıra kadar cnm kıyafet kullandınız yastık yuzu kılıflar hepsını cuval yada posete kat agzını bagla onuda kremi surdugun basla 3 gun boyunca acma agzını uyuzlar oluyor sonra dus aldıktan sonra o ustlerınıde 3 gun boyunca aynı sekil yap o bagladıgın kıyafetlerı at makınaya yuksek derece de yıka ve evini oturudgunz yerleri fısıfısa kat sirkeyi sık eve komple sonra evi temizle kurtulursunuz
(870 puan) tarafından
Ve kremi alana kadar cnm kaşınıyorsanız beyaz sirkeyi al vucuduna komple sur rahatlıcaksınız kaşınma azalacak cocugunuza da 1 su bardagı sırke 1 su bardagı su ile karıstır sur vucudu hasas olabılır aynı sekılde sızde oyle kullanabilirsiniz hemn kullanın faydasını dakikasında goreceksınız sırkenın
0 oy
(220 puan) tarafından
Canım temri gibi biseye benziyo bizim burda öyle derler bilmiyorum duydun mu koca karılar okurdu geçerdi bilemedim büyükler bilir ama Bi büyüklere danis istersen
tarafından
Danştm bilen yok cildiyeye gitcez

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 450 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 328 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 236 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
13 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,121 soru

23,742,908 cevap

314,254 kullanıcı

...