0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Kizlar ben memleketime geldim eşim evde şuan beni normalde hani kiskansada belli etmez bana dedi ki memlekete gelmeden kimseye gitme çocuk nazar olur buralarda göz çok bizde akşam mezar ziyaretine gittik dönüşte babamın arkadaşı evine davet etti çok ısrar etti babamda gel birşey olmaz dedi bende birşey diyemedim yolda aradı dedim işte babam israrci oldu flan neyse bu bana sen keyiften gidiyorsun şöyle böyle birsuru laf saydı ben dedim TM haklısın istemediğin yere gitmem ama babamda gel dedi tek başıma değildim ya sonrasında işte bana konustu işte kızımızi sordu bende iyi dedim hiç beni sormuyordu sonra kapatacağım dedi bende kapattım msjj attım dedim sen böyle yapıyorsun insan eşine bı iyi geceler der yine aradı kavga etti sabah aradım kızımla konuştu bana dediki beni arama benimle konuşma gerçekten şimdi çok kötüyüm niye böyle yapıyor ben ona gitmeye mecbur kaldım diyorum o bana keyfi gittin diyor bana değerin düşer gözümden sen böylesin söylesin hep böyle yildim artık onu aramayacagm 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallah canım sen köle değilsin oda senin ipini tutamaz. 

Oraya gitme buraya gitme bu kıskançlık değil kısıtlamaktır. 

Ne var yani gitmişsen hiçte üzülme hatalı olan o 
-Reklam-
0 oy
(18,688 puan) tarafından

Bahane aramış kavga için kıskançlık falan değil buu 

Baban olmasın da tek git nolcak sanki yiyecekleri seni herkeste çöl çocuk var nazar falan bahane bacimmm
0 oy
(16 puan) tarafından
Elbette keyfi gittim diyeceksin canım ben memleketime gezmeye ailemle vakit geçirmeye geldim sonuçta. Sende gönderdiysen bunları göz önüne alcaktın yani. Amacı kıskanmak değil senin tatilini burnundan getirmek 
0 oy
(992 puan) tarafından
Bu kıskançlık ise ben almayayım :) adam karısını sormaz etmez kızı götürme nazar ederler vs demiş siz babanizla gitmissnz aramış kızıyor ve böyle yaparsan değerin düşer diyor ?? Birde diğer türlü bakalim eşin çok seviyor seni ve ilgili aradı ki hep arıyor msj atıyor sen o an oraya gideceğini söylemedin eşin kıskanç biri ve evde erkekler olur illa muhabbetiniz olur ben kıskanırım hayatım  şuan babanı kiramamis olabilirsin bir daha gitme olur mu dedi makul olan ve kıskançlık barındıran benim yazdığım .
0 oy
tarafından
Pardon eşiniz kaç yaşında ergen mi bu. Ne mantıksız hareketler çocuk gbi
0 oy
(925 puan) tarafından
Keyfi de giderim kime ne ? Ay kızlar gerçekten ne tuhafsiniz ya, valla pes diyorum başka da bişey demiyorum
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Keyfine de gidebilirsin niye izah ediyosun zorlundaydim filan diye. Senin aklin iraden yok mu dogruyu yanlisi iyiyi kötüyü ayiramiyo musun???  Siz kukla olmaya meraklisiniz kocalariniz da boyle davraniyo kusura bakmayin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 248 göst.
+1 oy
23 cevap 647 göst.
5 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (6,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
2 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Ay_tozu (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 868 göst.
27 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Tiripcan (149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,902 soru

24,392,928 cevap

349,442 kullanıcı

...