Dün post açmıştım hamileyim diye erken gebelik testi yapmıştım saniye geçmeden hemen pozitif çizgi çıktı koyu bende ileri haftalarda gebe olduğumu dusundum ama biraz şüphe duydum Allah var dünden beri çok hazırlıksız ve kızımda küçük diye test yanlış olsa milyonda bir ihtimal falan diye umut ettim ama sonra kabullendim . Neyse bugün doktora gittim ultrasonda kese görünüyor ama altta başka parçalar var galiba sezeryandan dedi vajinal ultrason cihazı ile baktı kese var ve bu boyutta sağlıkli gebelikte bebek görülmeli ve kalp atışı oluşmalıdır kürtaj şart fakat bu MOLL gebelik olmasından şüphe ediyorum alınan parçaları patoloji bakmalı dedi . Çok şükür ki sağlıksız bir gebelik olussada riske atmak zorudna olduğum bir bebek yok fakat her şartta kürtaj olucaksin dedi ben birkaç gün daha bekleyip başka bir doktora daha görünüp öyle olmayı düşünüyorum kese boş olup sonradan bebek gören var mı ? Allah'ın verdiği bir can varsa düşünmeden etmeden kıyamam ikilemde kaldım ne kadar beklemeyelim?
Kızlar buraya toplu yazayım doktor sorunun kesenin şuan boş olmasını değil de etrafında ki parçalar için söylüyor düzensiz bir yapıda dedi bebek görülür de yinede sağlıksız denirse ne yapacağımı bilemiyorum
Kese 7 mm yazıyor sanırım 7 8 haftaya denk geliyor