Merhaba arkadaşlar. Dün eşimin ailesiyle birlikte onların yazlıklarına geldik. Yol üzerinde de benim anneannem vardı ona uğradım. Her yeri kapalıydı sadece eşim vardı erkek ve benimde saçım ıslak olduğu için başımı açtım. Eşim bana ya başını kapatırsın ya da çıkar gideriz dedi bende neden dedim o da İslamı gerektiği gibi yaşayalım dedi. Eşimde kendine dindar değildir bu arada. Bende sen beni tanıdığımda açıktım keşke zamanın düşünüp çarşaflı biriyle evlenseydin dedim sesisimi yükselttim. Eşim gelen 30 yıl önce olsaydı seni döverdim sesini yükseltemezdin felan dedi. Ben iyice sinirlendim neyse iletişim kurmadım bir süre sonra oradan çıktık kendi yazlıklarına geldik ne bir gönlümü almadı konuşmadı 15 yaşında kız kardeşi var onunla gülüp eğleniyor. Neyse bugün biraz iletişim kurar gibi olduk ayağım morarmış ve de gösterdim o da telefonuyla oyun oynayıp geçirtirdi sonra ben kırıldım odaya geçtim kız kardeşi yanına git dedi eşimde ne gidecem o gelsin benim yanıma dedi. Yaa bu nedir yaa ben bu adamın karısıyım ama beni eller gibi görüyor bu yaptıklarını desem kabul etmeyecek. Bence seven erkek böyle yapmaz ve bende elimden soğuyorum artık. Sizce ben mi abartıyorum