+1 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (1,358 puan) tarafından

image

bebem uyudu sarımsak doğrayıp buzluğa atıyorum.. analar bebeler uyurkende çalışıyor boyna sizler ne durumdasiniz :D

14 Cevaplar

0 oy
(7,240 puan) tarafından
Sigara kokusu ile sarımsak kokusu birbirine karıştı desene:D
(1,358 puan) tarafından
Ortalık karıştı yavru :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuk uyurken işler ne kolay yapılıyor öyle vala kolay gelsin doğranmış mı seviyorsunuz ben robottan çekip incecik poşetler halinde buzluğa atıyorum 
(1,358 puan) tarafından
Onu hiç denemedim canim :) doğruyoruz pratik oluyor. Seninki daha pratik aslında direk yemeğin içine at:)
tarafından
Aynen öyle yapabilirsin canım dolaptan çıkartırken ınce olunca kolay kırılıyor atıyosun yemeğe yoğurta vs  ağıza da gelmiyor
(1,358 puan) tarafından
Denim canım yarın bugün dogrsdim yarında blenadirdan geçireyim. Sulu olmuyo mu peki sarımsağın suları nasi oluyor
tarafından
Yok hiç sulu olmuyor
0 oy
(10,257 puan) tarafından
Sarımsak artk sarımsak olmaktan çıkıp sigara olmuştur :D
(1,358 puan) tarafından
Canim sigaram hayat arkadaşım dert ortağım :D
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Oğlum uyudu şimdi ben bir sigara içip sonra mutfağı toplucam daha namaz kılcamm anaların işi biter mi be 
(1,358 puan) tarafından
Bitmez valla beeee
0 oy
(3,623 puan) tarafından
Çocuğu uyutmaya çalışıyorum uyursa dinlenicem inşallah. Kafam kazan gibi bu saatte dışarıdan gürültü geliyor hala çocuk sesleri. Sana da kolay gelsin sarımsak severim
(3,623 puan) tarafından
Yok kız ne bebesi koca adam oldu hala uyutmayla uğraşıyorum. 3 yaşında
(1,358 puan) tarafından
Gündüz uyuyor mu canimm
(3,623 puan) tarafından
Uyusa da uyumasa da aynı valla hep uykuya direniyor zorla uyutuyorum. Deli gibi uykusu da olsa illa ki bi sabrımı zorlayacak
(1,358 puan) tarafından
Ayyy enerjileri bitmiyor ondan valla ne zaman biter acaba
(3,623 puan) tarafından
Bitmez bitmez biz biteriz onlar bitmez☺
0 oy
(6,713 puan) tarafından

image

Geliyom bekle ✌️:D

Geldim sjjsjs kanıma  girdin hain karı sjsjsj

(1,358 puan) tarafından
Hahahaha ciğerlerimizi sevindirelim bacimm :D
(6,713 puan) tarafından
Valla çocuklar uyumusken şöyle yayılıp içmeye bayılıyorum ✌️
(1,358 puan) tarafından
Bende öyle valla üst üste yakasim geliyor:)
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Kokulu post :Ddd
(1,358 puan) tarafından
Hahahaha baya kokulu kız :D
0 oy
(18,043 puan) tarafından
Sarımsak kokusu buraya kadar geldi:)) kolay gelsin canım 

Ben hastayım grip olmuşum tosbigimde benden kaptı galiba oda mız mız uyanıp duruyor bu gece zor geçecek gibj:(
(1,358 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun canım hasta olunca çocuklar bittin zaten geçen gunduzun karisiyor
0 oy
tarafından

image

Oğlanı kayınpeder yürüyüşe götürmüştü dönerken uyumus bugün benden iyisi yok sanırım smdi yaktım sigaramı biraz yazı yazmam laizm 

tarafından
Çok yoruldum ama artık ☹️
(1,358 puan) tarafından
Ay ne güzel kız içini dökmek için yazı yazıyorsun. Bence çok güzel bı şey bı insan için. Valla bı insana dökecegine icini git yaz daha iyi dağa taşa anlat ondan iyi
(3,623 puan) tarafından
Çok haklısın ama şükretmek için sebeplerinde çok. Oğlun var sağlıklı eşinin ailesi kendi ailen her türlü arkanda sahip çıkıyorlar. Maddi zorluğun yok bi de bu durum da ekstra bunların yokluğu da olsaydı
tarafından
Evet tabikide ama ne kadar da olsa insanın eşi gibi olmuyor ki persembeden beri bir ölüden beter haldeyim bilmiyorum nasıl olacak nasıl toparlancaz hayat durdu sanki bana evet daha beteri olabilirdi ama şuanda bana bu durum çok ağır geliyor

Siyahinmezari ben bu hayatta en rahat sırtımı dayayıp eşime içime bosaltiyordum artık kısıtlı vaktimiz anca mektupla içimi boşaltıyorum
(3,623 puan) tarafından
Evet olmaz tabi ki ama halimize şükretmezsek daha büyük imtihan oluruz. Zor tabi ben yaşamadığım için bilemem çok haklısın ama kendini bırakmadan dik durmak zorundasın oğlun var çünkü
0 oy
tarafından
Valla akşama kadar sözde temizlik yapacaktım camları sildim perdeeri yıkadım sadece kabul günü gibiydi annem kardeşim eltim en az yarım saatten hesap et kaynanamlar geldi gitti 1 saatte onu hesap ev bi de balkonun derzlerini fircaladim yıkadım yemek yaptım başkada hiç bişey yapmadım oğlanı uyuttuktan sonra bi mutfağı topladım çikolata yiyorum özel gunundeyim birazdan da zibarcam 
(1,358 puan) tarafından
Oo yoğun geçmiş desenee:))
tarafından
Yarın daha yoğun muftak dolapları silinecek gardroplar temizlenecek ev bi silinip supurulecek banyo tuvalet yıkanacak poğaça falan yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum misafirim gelebilir de her an
(1,358 puan) tarafından
Misafirler haber vermeden mi geliyor. Kız o kadar işi nasi yapacaksin çocuk napıyor sen iş yaparken :) hani öyle günlük bı is değil senin ki . Uzun süre yokmuydun evde de bu kadar işin var
tarafından
Kız yok günlük silip supuruyorum da mesela mutfak dolaplarını 15 gün olmuş silmeyeli ister istemez batiyo camları da Allah affetsin kaç aydır şu yağmurlar bastı ya o zaman bi silmiştim onunla duruyordu bi bunlari ekstralar bunun dışında sil süpür banyo tuvalet günlük yapiliyo misafirlerde Almanya'dan geldiler kaynanamlarda kapıda karşılaştık size de gelcek ama çok işler var köye gitcez Antalya'da tapu işlemlerimiz falan var ilk fırsatta geliriz dediler yani geleceklerini söylediler ama ne zaman gelecekleri belli değil 1 hafta da annemlere gitcem pazar günü evde yokum iyi bitemizlik yapayım öyle gideyim istedim
0 oy
(13,775 puan) tarafından

Kolay gelsin canım ♥️

Defne yorulmuş bügun 9a geliyordu eve döndüğümüzde banyo yaptı sızdı :)

Yemek koydum oyle takılıyorum 

image

(1,358 puan) tarafından
Akşamdan mi yapıyorsun canim yemegi
(13,775 puan) tarafından
Yok biz geç yiyoruz geç yatıyoruz eşim 2 de kapatıp geliyor dükkanı otur takıl bi şeyler izle 5.6 oluyor
(1,358 puan) tarafından
Gece 2 demi canimm
(13,775 puan) tarafından
Aynen
0 oy
tarafından

Az önce üst kattakiyle kavga ettim şimdi öyle çayımı yudumluyorum :)

tarafından
Balkonda oturuyorduk çocukla annemle birden bir kova su döküldü. Ne oluyor ya diye çıkıştım balkonda ki böceklerden de bıktım filan dedi. Silerek temizle süpürge ile çek o zaman dedim. Ne olduğunu anlayamadık şaldır şaldır birden döktü.
(1,358 puan) tarafından
Anaaaa bide bu saatte
tarafından
Sorma ya. Psikolojisi bozuk baya sinir hastası temizlik yapmak için saat farketmiyor onun için gece 12de süpürge açıyor hep. Şimdi de eşyaların yerini değiştiriyor sanırım. Çekme sesi geliyor.
(1,358 puan) tarafından
Yani bu saatte de olmaz. Hani calidiyorsa bı nebze tamam dicem ama gece gece de eşya cekilmez
tarafından
Yok kız çalışmıyor evde. Sabah 10da bir başlıyor temizliğe iki saatte bir ev silip süpürüyor
0 oy
tarafından
Berk beyi yıkadıktan sonra uyuttum şimdi duştan çıktım miss gibi takılıyorum:))))
(1,358 puan) tarafından
Ohh anaların keyif zamanı:) bebiş uyuyuncada insan şöyle gün içinde yapamadıklarını yapmak istiyor :)
tarafından
Aynen ohh şimdi kişisel bakimlarima baslayacam ama kıçımı yerimden kaldirmak istemiyorum:))))
(1,358 puan) tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki :) bı kaldirsan gerisi geliyor valla patır patır sonra bebe uyanıyor diyorsun ki keşke otursaydim :D
tarafından
İşte o yüzden kalkasim yok nasılsa gece uzun :))))
(1,358 puan) tarafından
Aynen öyle canım valla :) gecenin guzelligiiii
tarafından
Aynen :))))

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 394 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 370 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy