0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (788 puan) tarafından
Doktora götürdüm özele orda bakmiyorlamis. Devlete götürdüm asi yaptilar yarın belli olacak kaç doz olcahi

4 Cevaplar

0 oy
(50,775 puan) tarafından
sokak kedileri tehlikeli kizimi bahçe kedisi tirmaladi aşı yaptirmadim
(788 puan) tarafından
Evet canım ben tedbir için götürdüm ne olur olmaz korktum ya
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Benim kizimida tirmaladi canım 4 doz aşı yapılacaktı hemsir dediki kedilerde kuduz neredeyse yok ben olsam hiç yaptırmazdım ama madem sen yaptırdın 3 doz yeter bence dedi
(788 puan) tarafından
Olsun canım ya sokak kedisi tedbir için yarın doktora gideyim bakalım o ne dicek
0 oy
(5,243 puan) tarafından
Benim bebegimi de cirmalamisti. 1 hafta gozlemledik bi anormallik olmadi. Sukur. 
(788 puan) tarafından
Doğrudur canım ya korktum valla ondan yaptırdım
(41 puan) tarafından
Bir haftada belirtir verir değil mi bizim 3 hafta oldu ama hala korkuyorum
(5,243 puan) tarafından
Valla bende korktumda esim bekleyelim dedi.
Asi oluncada cok travma oluyo bos yere yaptirmak istemedim :( sukur bisey olmadi. Tabi sokak kedisi degil bahcede ki kediydi.
(788 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım ben goturdum doktor her ihtimale karşı aşı yapalım dedi
(5,243 puan) tarafından
2 ay gecti bisey olmadi :) verir heralde
(41 puan) tarafından
Yok en fazla 2 ayda veriyormuş zaten. Allah'ın izniyle siz riski atlatmissiniz bizimde AVM önündeki kediydi kızım kediyi sıkıştırdı kedi peteğin altına girdi eğildi yine sevmek istedi kedi tırnak atti 3 doz yaptırdık valla 3 hafta oldu doktor şimdiye belirti verirdi dedi ama annelik işte
(788 puan) tarafından
Evet iste korkuyo insan
(5,243 puan) tarafından
Benim bebegimde bahcede anlik kediyi tutmaya calisti. Sokaktakilere cok yanastirmiyorum ama agacta meyve topluyoduk. Bebegimde heralde oyuncak gibi sandi. Cok sukur atlattik. Cok sukur eskisi gibi dokunmaya calismiyo. Ama hala kedileri cok sever :)
(788 puan) tarafından
Bizimki diyo kedi sevmicem artık:) kıyamam yavrum çok yoruldu ya geldik direk uyudu
(5,243 puan) tarafından
Bizimki de kedi diyo kolunu gosteriyo daha o kadar konusamiuo :) masallah benim ki yorulsa da tepinmeye devam
(788 puan) tarafından
Yazık ya valla çok üzüldüm inslalah bidaha gelmez basimiza
0 oy
(9,839 puan) tarafından
4 doz oluyo bizde son dozu geçen cumartesi yaptırdık. Ve eğer yakın zamanda tetanoz aşısı yapılmasıyla onu da yaptırman gerekli 
(788 puan) tarafından
3 buçuk canım
(9,839 puan) tarafından
Benim oğlum da 3.5 yaşında sağlık ocagindaki hemşire gerek.yok demişti tetanoz a. Bayram da tirmaladi benim oğlumu da sizinki yine küçükmüş ekinde bir yeri  benim oğlumun yüzünde kolinda karnında vardı. Hafifti derin değildi ama ne olur ne olmaz yaptırdık. Kediyi kucaklamis getirdi yanımıza kardeşi de kedinin kuyruğunu tutup çekince kedi can havliyle kaçmaya çalışırken değdi tırnakları
(788 puan) tarafından
Yaa kıyamam iste sevmeyi bilmiyolar ki. Benimki nasıl oldu bilmiyorum bianda geldi oturuyorduk orda gitme dedim dinlemedi halletmiş kedi iste yavrumu
(9,839 puan) tarafından
Çocuk bunlar işte kaşla göz arası olan oluyo geçmiş olsun tekrar
(788 puan) tarafından
Çok saol canim sizede

İlgili bir soru bulunamadı

403,770 soru

12,096,621 cevap

36,400 kullanıcı

...