:((( 2 gün iyiz 2 gün kötü hep tartışıyoruz ne yapicam bilmiyorum
Evlilik terapistne gtsenz ikinz icinde faydali olablr
onceden bizde oyleydik canim simdi birbirimize kiyamioruz
Çok şükür eşimle bi sıkıntım yok ailesiyle var ama bekarligimi çok özlüyorum ne yalan soliyim ben çocuk okutuyordum evlendim ev kuşu oldum resmen bide gurbette olunca hepten eve kapaniyirsun
Tartışma sebebiniz ne peki
Bundan 2 sene önce diyordum şimdi kesinlikle demiyorum :))))
bennn diyorumm ayniyiz valla 2 gun barissak 2 gun ksuusz napicam bende bilmiorum kafayi yiycem artik
Ben diyorum sonra vazgeçiyorum çocuklarıma kiyamiyorum öyle deyince
Keşke hiç evlenmeseydimmmmmmmmmmm
Bizde ayniyiz is tuhafi ne biliyormsn laf dalasi ederiz Adam biseyi takmaz Ben senden menunum Allah razi olsn diyor gel gelelim ki ayni haraketi yine yapiyor oyle Boyle 3 sene oldu
Hamilelikten dolayıdır inşallah da geçer canm.
Kesinlikle benn.. evlenince ne olduysa nişanlıyken melek olan adam evlenince öcüye döndü resmen.. ailemin evindeyim 15 günlük bebeğim var bi gün arayıp da bebek nasıl diye sormadı.. doğum zamanı bi tek hastaneye geldi 10 dk bön bön baktı ve haber bile vermeden çekip gitti.. neyse ki sayılı günler kaldı kurtulmama..
Aynı biz hayattan nefret eder oldum
He benim lanet olsun kocasına da kaynanasına da Allah belalarını versin
Biz de 5. Yıla giriyoruz canım ilk 2 yıl birbirimizi öldürecek gibi oluyorduk. Ama zamanla sakinleştik durduk. Anlayış ve sabır önemli
Zamanla birbirinizin dilinden daha iyi anlamaya başlarsınız canım sevgililik farklı aynı evi paylaşmak farklı.. birlikte olmaya alıştıkça daha da güzel olur inşallah herşey.. ki herkes tüm evliliklerde sorun olur buda gayet normaldir ikiniz farklı kişilersiniz sonucta
Madem kurtulamıyorum neden ölemiyorum diyorum en büyğk pişmanlık
Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama yine de en büyük pişmanlığın ne deseler evlenmek derim 18 yaşımda evlendim hayatımı yaşayamadım tam gezilecek tozulacak yasta evlendim 3 bucuk yasında kızım ve 3 bucuk aylik ikizlerim var 23 yaşındayım bu yaşta 3 çocuk gerçekten çok zor ama ıyiki de varlar ama yine de bekar olmak isterdim bekarlık sultanlıktır diye boşuna dememiş ler
Ben :( hatta kimin ahini aldim kime ne yaptim da boyle birini bana yazdin yarabbim diyorum sonra sabrediorum karnimdaki sabinin hatirina :( daha yeni evliyiz iyi olur belki rabbim guldurur bir gun bizim yuzumuzude ne bileyim
Yeni mi evlisiniz. Eğer yeni evliyseniz olur öyle tartışmalar zamanla herşey yerine oturur sabret tartışmalrınız neden oluo bunlarda önemli tabii. Bekarken yeri gelio annemizle kardeşimizle tartışıyordur :)
405,992 soru
12,169,508 cevap
36,633 kullanıcı