0 oy
286 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba. Ben daha önce bu uygulamayı kullanıyordum sonra sildim ama ara ara yine bakıyorum akıl alabilcegim kimse yok sizden baska. Eşim Eskiden yapmıştı anonim chat odalarna sonra tövbe etti uzun bı sure yoktu hayatında. Şüphelendim su bı aydır belirli aralıklarla giriyo bugün ekmek almaya gidiyorum dedi  baktım gecikti firinci da arkadaşı dedi onunla muhabbet ediyorum şüphelendim . ribony diye anonim chat sayfasına girmiş arama geçmişinden baktım . Ama silmiş şimdi bunu ara ara yapıyor nasıl sorabilirim ben bunu çok üzülüyorum . İspatlayamiyorum da sadece indirdiğini g mail üzerinden storen geçmişinden bakıyorum nasıl yüzüne vurabilirim iki küçük çocuk var öyle üzülüyorum ki.... 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallah direk et ağzına evli adamın chatlarda ne işi var ya ! 
tarafından
Kız gmail den arama geçmişine giriyorum ordan kontrollerden Store'dan ne indirdiğini görüyorum desem ki buradan gördüm sen neler biliyon felan der telefonumu mu karıştırdın der zeytinyağı gibi anlicagin
(14,168 puan) tarafından
Ekran görüntüsü al nerden girdiğini söyleme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözünle gördüğün birşeyin kanıtını neden arıyorsun ki canım 

Daha önce de yapmış affetmişsin zaten tekrar affedeceksen boşuna irdeleme derim 
0 oy
(486 puan) tarafından
Direkt sor pat diye niye girdin de 
0 oy
(17,450 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum chat falan duymadım bekleme de kal canm gece senden sonra falan uyuyorsa tam o sırada baskın yaparsın ona o an illaki inkar eder erkek milleti kabul etmez inadına inkar edecektir sen bekleme de kal daha Önce yakalandığı için geçmişi siler bisey bırakmaz sen telefon da iş üstünde yakalamaya calis
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Yani direk yüzüne utanmiyor musun chat odalarina giriyorsun diyeceksin baska ne yapabilirsin ki telefonumu mu kurcaladin derse evet kurcaladim çünkü sana güvenmiyorum şüpheli hallerin var diyeceksin.. Yaptığın şeyin arkasında duramayacaksan, yüzüne vuramayacaksan ne diye kurcaliyorsun telefonunu bacım 
0 oy
(7,618 puan) tarafından
Yani ne işi yarıyor o sayfa? Kadınlarla mı konuşuyor 
tarafından
Evet maalesef
(7,618 puan) tarafından
İnanmıyorum pislik herif sen yapsan kıyameti koparir rezil eder herkese

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 624 göst.
0 oy
13 cevap 472 göst.