Adete göre 6haftalik ama ultrasinda 4+5 gördü doktorum geç döllenme de olabilir boş gebelikte dedi haftaya gel gozukmezse yine sonlandiralim dedi daha haftam çok başında 10hafta da bebeği gözüken var napicagimi bilmiyorum elimden dua etmekten aşka bisey gelmiyor çok üzülüyorum sizce beklemelimiyim bana Bi zarari olur mu beklemenin bana kalsa 9ay da beklerim gerçi keşke gozukse
Bende kızım 9 haftalık iken gittik bebek ölmüş dedi kürtaj olucaksın de 7.5 haftada kalmış dedi
Başka doktora gittim bebeğim yaşıyor çıktı şimdi 29 haftalık hemen bir doktora inanmayın başka doktora da gidin
Şimdiden geçmiş olsun Allah gönlünüze göre versin
Henüz çok erken canım 10haftaya kadar bekleyebilirsin ben boş gebelikten kürtaj olmustum 10haftama kadar bekledim gozukmedi mecbur alındı sen de bekle umarım seninki boş değildir hayırlısı olsun hakkında canım
Ahah evet gördüm de o kadar da yazmayayım dedim artık 😂 en azından tarihine baksın dedim
Gerçekten benim postmus ahahahaa hiç isme tarihe bakmadan yanitladim direk anasayfada on sırada görünce yeni sandım:))))
Ayyy eso ya postuna değil sana güldüm valla 😂😂😂
Kız biri hortlatmistir yine 😂 sende görünce yeni sanmisindir ahahah yanıtlarken sol üstten tarihlere bak
Valla hiç bakmadım tarihe isme direk yanıtladı bide uykusuzluk başıma vurdu onunda etkisi olabilir 2aylik bebisimle gecemizi gündüzümüze katıyoruz:))))
Kendi postuna mı cevap verdin kız güldürdün beni 😁😁 kürtaj oldun mu peki
Öyle olmuş canım bende ke diye güldüm:))) kürtaj oldum mecburen kirtajdan Bi 8.9ay sonra felan hamile kaldım sanırım dogurdum çok şükür suan bebisiim 2aylik :)
1,497,962 soru
24,470,062 cevap
355,103 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın