0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Kızlar kiraciyim bir kızım var e devletten yapıyorum hep reddediyorlae üstümüzde birşeyde yok araba ev arsa tarla falan yok bir çocuk diyemi çıkmıyor acaba evi olan kişilere bile çıktığını duydum siz nereden başvuru yaptınız 

5 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
Ben kayınvalidemlerle aynı evde oturuyor gözüküyordum ayrıyız ama belediyede evleri ayırdım ayırdığım gün onaylandı. Asgari ücretliyiz bir çocuk var üzerimize bişey yok
-Reklam-
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Bende şimdiye kadar hiç ama hiç alamadım eşim elektirik yardimi basvurusu yapmıştı 2022 de daha ne onaylandı ne reddedildi öyle beklemede diyo iptalde edemiyoruz o yüzden ben hicbirseye başvuru yapamıyorum bu postu açman iyi oldu nasıl iptal edebiliriz acaba onu
(165 puan) tarafından
Sosyal hizmetemi gitsen bir
(1,851 puan) tarafından
Gittik eşimle bir sürü şey saydı saydı iptal olmadı yani
0 oy
(17,446 puan) tarafından
İkamet adresin oturduğun yer mi başka kimseler görünüyor mu
(165 puan) tarafından
Yok kimse görünmüyor biz gorunuyoruz
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Eşiminde üstünde hiç bisey yok sadece asgari ücret biraz üstü alıyor vermiyorlar banada 2 kere Red geldi 
0 oy
tarafından
Benimde hep Red oldu sonra ne olduysa Birgün gene yaptım oldu şansıma kiradayiz bir kızım var eşim 1 ay boyunca çalışmadı o zmn yaptım galiba öyle çıktı bize herseyi anlattım halimizi fln başka şehirden yeni taşındık baya kotuyduk sonra bizi aradılar eşimle konuştular eşim olan herseyi anlattı sonra onaylandı 3 aydır alıyorum 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 161 göst.
+2 oy
4 cevap 169 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
29 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayyyil (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
23 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu