0 oy
1,470 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Kizlar ben lise sonda baslayip üniversite bitene kadar saçımı her renge boyadım neredeyse. Sari,kahve,ombre,karamel,turuncu,kızıl..:D iyi ki yapmışım diyorum. Sonra 25 yaşımda kapandim. Simdi de uçlarında ışıltı var saclarimin. Siz de değişimi sever misiniz??

24 Cevaplar

0 oy
(435 puan) tarafından

Ben 33 yaşındayken saçımı mavi yeşil kırmızıya boyadım ışıltı şeklinde hala yapıyorum değişiklik güzeldir insani genç tutar :)

tarafından
Aynen tatlım cok haklısın:)
-Reklam-
0 oy
(571 puan) tarafından
Kizil,sarı,kahve,siyah, mavi siyah kisa uzun küt bi taraf kisa bi taraf uzun katli kesim bnde nerdeyse hepsini yaptim su an kendi sacima döndum dogumdan sonra sarı istyrm esim istemiyor. Bakalim kafama eserse yaptirirm ben :)))
tarafından
Cok iyi tatlim:))
0 oy
tarafından
Ben de kahve, kızıl, kırmızı, sarı, bakır, ombre, röfle her rengi boyattım :)) sacların bi uzun bi kısaydı hep. Bi ara bi tarafını kestirmiştim 3 numara :)) cok modaydı bi zamanlar. Şimdi de sarı ombreli ama şimdi de biraz daha kestirmek istiyorum :)
tarafından
Cok iyi canim:))
0 oy
(622 puan) tarafından

Bekarken hayatimda hic boyamadim esimin zoruyla ombre yaptim boya sevmem kendi dogal sacimin rengi daha güzel sarışındim birden kumral oldum :D

tarafından
Yaa o da farkli canim:)
(622 puan) tarafından
Simdiyse akiyo eskiye donuyo sac rengim

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,015 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 737 göst.
0 oy
39 cevap 1,064 göst.