0 oy
151 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (983 puan) tarafından
Netten baktığım tarife Maydanoz ve yeşil soğan diyor ama eşim soğan yemiyor maalesef kii.. Çok da yapasım var ne katayım. Kısır gibi marul koysam saçma mı olur? 

12 Cevaplar

0 oy
(2,935 puan) tarafından
Varsa soğan katarim yoksa maydonoz katarim sadece canm soğan illa şart değil 
(983 puan) tarafından
Sadece Maydanoz mu katayım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallah mercimek köftesi de kuru soğanlı güzel oluyor lezzetini o veriyor ama yemiyorsa baharat ve maydanoz yeterli 
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Soğanı pişirip de atabilirsin normal beyaz soğan onu da sevmiyorsa sadece maydonozlu yap 
(983 puan) tarafından
Hiç soğan yemiyor ya. Normalde soğanı Salçayla kavurup atılıyormuş onu da sadece Salça atıcam mecbur ya da yemezse yapmam kendime normal tarifeli gibi yaparım
0 oy
(17,334 puan) tarafından
Olmazsa olması sogandir zaten. Ama eşin sevmiyorsa ona 1 tabak Ayri hazırla kalanina soğan ekle
(983 puan) tarafından
Doğru diyorsun ya en iyisi öyle yapmak.
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Kuru soğanı kavur salça ekle yesil soğan koyma baharat ekle Maydanoz da olur
(983 puan) tarafından
Onu da yemiyor ya. Asıl onu yemiyor zaten. Ben yeşil soğan yiyor sanıyordum Bi kez patates salatası yaptım koşa koşa kusmaya gitti. Moralim de bozuluyor böyle olunca
(13,707 puan) tarafından
Pişmiş de mi yemiyor canım öylesi çok zor ya bizim bi komşu var onun oğlu da öyleymiş
(983 puan) tarafından
Pişmiş de yemiyor beni deli ediyor soğan nasıl yenmez yaa dbdbdb
(13,707 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım çok zor
0 oy
(2,066 puan) tarafından
İçine marcimeyi haslayi bir bardak düğü koyuyorum sonra bol yagda salça ve soğanı kavururum ikisini birleştirip kyogururum baharatta kimyon ve karabiber az pul biber katarim ve maydanoz azda limon koftem guzel olur yani 
0 oy
(13,778 puan) tarafından
Hiç yemedim yapmadım post yukarı 
0 oy
(16,485 puan) tarafından
Benim eşim de soğan sevmez yaparsam yemez zaten aman o yemesin kendine yap 
(983 puan) tarafından
En son öyle yapıcam dndjdj
0 oy
tarafından
Olmazsa olması soğan ama canım eşine ayır kendine bol soğanlı yap
0 oy
tarafından
Eşine biraz maydanozsuz yap kendine de normal maydanoz ve yeşil soğan olmazsa olmazı evde ikisinden biri olmayınca yapmıyorum 
tarafından
AA pardon soğan yemiyormus dediğim gibi ona ayrı yap biraz
0 oy
(169 puan) tarafından
Enistemde soğan samirsak yemez ona ayrı yapılıyor ama mercimekli köfte sogansiz olmaz
0 oy
tarafından
Bence sen kocana baska yemek yap mercimekli kofte kuru soganla lezzetli oluyo
(983 puan) tarafından
Yaptım ona sade Maydanoz. Tadına baktım cidden kötü ama o bayağı beğendi. Zaten annesinden falan da bilmiyor böyle şeyleri pek. O yüzden farklı geldi beğendi herhalde bence hoş değildi djdjdhd ama kendime yaptığım iyiydi valla soğansız olmuyormuş ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 96 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
7 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzenur25 (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.
9 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde fatos18 (1,719 puan) tarafından soruldu

409,881 soru

12,323,336 cevap

39,031 kullanıcı

Kategoriler

...