0 oy
593 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından
Kizlar bizim nargile dukkanimiz var esim sabah gidiyor aksam 10da eve geliyor. 2 yasinda bebegimin yuzunu 3 gun gormedigi oluyo. Dolasiyla hicbisey yapamiyoruz. 1 aydir tatil icin yer bakiyoruz ama bakmakla kaliyorum her seferinde abisi izine ciktiginda dukkana bakicakki 3 gun bizde gidebilelim onunda izni belli degilmis tatil yerleride doluyo zaten. Anlicaginiz hevesim yine kursagimda kaldi. Hicbisey yapamiyoruz bugun parka goturdum oglumu kocalaryla gelip cocuklari eglendiren insanlar var o kadar ozeniyorum ki. Parka bile birlikte hic gidemedik 2 senedir. 5 sene sevgiliydik 5 senedirde evliyiz dun esime zaten sevgiliyken 3 ayda bir gorusuyoduk evlendik yine bisey yapamiyoruz dedim hicbisey demedi. Cok sikildim bu durumdan. Ne yapabilirim bilmiyorum :/ İstedigim birlikte vakit gecirmek cok mu sey istiyorum

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklısın ama sonuçta eşinde seni bırakıp gezmelere çıkmıyor ki çalışıyor adam benim eşimde böyle hatta pazar bile çalışıyor mecburi yapicak bişey yok 
(242 puan) tarafından
Cikmiyor surekli dukkanda. Ama o sosyallesebiliyor buna ihtiyaci yok arkadaslari yaninda ailesi yannda oturup konusabiliyor. Ama bize vakti kalmiyor gelene kadar oda yorgun oluyo bende konusmaya halimiz bile kalmiyo
tarafından
Seni anlıyorum çünkü bende öyleyim ailen yokmu komşu akraba çık dolaş ben genelde hep anneme giderim eşimde benim eve gelse hemen uyumak ister inan 2 aydır daha geçen pazar ilk defa evdeydi
(242 puan) tarafından
Aileme gidiyorum surekli canm. Ama bi zamandan snra insan cocuguyla esiyle vakit gecrmek istiyo iste. Araba altmda her yere gidebiliyorm ama birlikte olmadktan snra tat vermiyo
-Reklam-
0 oy
(17,139 puan) tarafından
Gece 2de kapatır eşim tekelci

Gündüz öğle uykusuna yatınca kız la bende kestiririm gece takılırız sabah 5.6 yatıyoruz

Pazar günleri kaçıyoruz bi yerlere 
(242 puan) tarafından
Ne guzel en azndan pazariniz ve sabaha kadar vaktiniz var. Benim esim tek dukkanda. Gelince yorulup direk uyuyor sabahta 6da yine dukkana gidiyor. Bi gun izni bile yok yani :/
0 oy
(19,922 puan) tarafından
Çalışiyor ama keyfi değil sizin durum,  benim eşimde gündüz çalışıyor akşam yorgun oluyor çok nadir gezmeye gideriz tatil hiç yapamadık daha anca seneye yani
(242 puan) tarafından
Evet ama insan cocugunu alip bi parka gitmeyi bile istiyor tatil zaten hayal bile olmuyo artikta bizle gecirebilecegi 2 saati bile kalmiyo ki
0 oy
tarafından
Sende çocuğu al arada götür dükkana 
(242 puan) tarafından
Goturuyorm ama dukkan sonucta 2 laf ediyoruz musteri geliyo yani oda bi ise yaramiyo bi zaman sonra oglumda sikiliyo durmuyo surekli biseyleri dagitiyo bilmiyorm hic bi yol bulamiyorm
0 oy
tarafından
Gün içinde çalışıyor eşim akşam gekir yemeğini arkadaşlarıyla takılır bende çocukları parka çıkarırım en çok arkadaşlarıyla takılmayı seviyor eşim 
(242 puan) tarafından
Benmkinin hicbiseye vakti yok malesef. Keske degerini bilse zamaninin
0 oy
(15,831 puan) tarafından
5 senelik evliyim hiç tatile gitmedik öyle ki 1 pazar evde kalmadı şimdi de akşam yatarken ancak görüyorum desem yeri gözümün önünde ama oturup konuşmaya vakti yok 
(15,831 puan) tarafından
Allah razı olsun canım hangi konuda sendenim anlayamadım kusuruma bakma
(242 puan) tarafından
Esimizle vaktimiz yok onu diyorum canm
(15,831 puan) tarafından
Cok zor canım gercekten yani ben tatilde falan değilim ama akşam bi oturmak istiyor insan bakalım 1 2 hafta idare et dedi kaynanam ölünce biraz da ondan üstüne düşüyorum
(242 puan) tarafından
Destek ol canm zor zamanlari suan
(15,831 puan) tarafından
Evet canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum bisiler
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Nargile dükkanı dediğin nargile kafe tarzı bisey mi yoksa nargile mi satıyorsunuz 

Saticiysaniz akşam niye eve gelmiyor

Kafe tarzı ise part time eleman alın hatta saticiysaniz da part time eleman olur
(242 puan) tarafından
Nargile tutun canm sabah dukkani aciyor kapattiginda geliyor
(242 puan) tarafından
Satis yapiyor yani cafe degil
(2,387 puan) tarafından
Gece millet nargileyi napicak ya akşam olunca kapatsın gitsin evine eve 3 gün gelmemek ne alaka tir şoförü sanki
(2,387 puan) tarafından
Part time eleman alın dükkana sabah eleman dursun sabah gezin birseyler yapın akşam esin baksin en gec 10 da dönsün evine
(242 puan) tarafından
Geliyor canm aksamlari her gun ama oglum uyudugu icin goremiyor. Eleman vardi ama oglene kadar birakiyodu oglene kadar uyuyup gene gidiyodu bana bi faydasi var olmadi. Tutun sattigi icin riskli oluyo biraz kolay kolay kimseye birakamiyo dukkani
0 oy
tarafından
Küçükken bizim de telefon dükkanımız vardı. Çok zor oluyor ya seni anlıyorum. Esnaf olunca öyle oluyor maalesef. Yani ya eleman bulacaksınız ya da dükkanı kapatacaksiniz mecbur 
(242 puan) tarafından
Eleman vardi ama oglene kadar birakiyordu oglene kadar yatip tekrar dukkana gidiyodu bana gene bi yarari olmadi canm. Borclar bitse gercekten bende istiyorum kapanmasini ama oglum icin yatrm vs yapiyoruz hicbi turlu olmuyo anlicagin :(
0 oy
(14,444 puan) tarafından
Benim eşim de ek iş yapiyordu akşam geç gelip hafta sonu de salona gidiyordu çalışmaya iki yıl bu şekilde idare ettim küçük oğlumun büyüdüğünü resmen göremedi adam. Dedim artık yeto ek işi bırak çocuklar babasını goremiyo ben eve hapsolmaktan sıkıldım bıktım iki çocuk beni çok yıprattı 1 ay olacak ek işi bırakalı artık hafta sonu birlikte uzun uzun kahvaltı yapıyoruz. Çocukları dışarı parka pikniğe falan çıkarıyoruz geçen hafta sonu da denize gittik. Dükkana yardımcı bir elaman alsanız en azından hafta da 1 2 gün izin yapar belki 
(242 puan) tarafından
İsleri cok sikiltili o yuzden eleman alsakta oglene kadar duruyor esimde uyuyup oyle gidiyor gene bize zaman yok :(
0 oy
tarafından
hiçhiçbiseyy
0 oy
(11,233 puan) tarafından
Benimki tam dağ ay.ısı pazartesi kendi ortamında olsun diye köye götürdüm burnumdan getirdi :D sevmiyo anam gezmeyi tozmayi 
(242 puan) tarafından
Hic sorma hepsi ayni valla .)
0 oy
(7,011 puan) tarafından
Yani evet icinde bulundugun durum hos degil. Ama sevgililik doneminde belliymis canim. Esininki de keyfi degil ki calisiyomus zaten. Maalesef esnaf olunca boyle oluyo. 

Ben sirf bu sebeple evlenmeden once is degistirdim. Yeniden baska bolum okudum atandim. Eski isimde de memurdum ama saatleri hic iyi degildi isimi de sevmiyodum. Suan esimle ayni isi yapiyoruz. Tatillerimiz falan hep ayni. Bebekten once senede 2 kez tatile giderdik. 1 er hafta ailelerimizde kalirdik. Her hafta sonu biyerlere gideridik kahvalti gezme vs. Simdi de yine beraber cikiyoruz parka falan beraber goturuyoruz. Hatta isim varsa esimle yollarim bebegi parka ben gitmem. Simdi tatile gidemiyoruz anca ailelere falan. Cocukla bazi seyler zor. 

Esin yanina bi yardimci ya da cirak falan alsa. En azindan haftada 1 gun sizinle gecirirdi. Yada bi kac gun bi yerlere giderdiniz.
(242 puan) tarafından
Ne guzel keske herkes sizin gibi dusunse.. Malesef onuda yapamiyo esim varsa yoksa is surekli dukkanda elemanda alamiyo isleri sikintili oldugu icin:/
0 oy
(5,124 puan) tarafından
Tamam kendi isi ugrasmak yapmak zorunda ama hayati çocuğunun en masum zamanlarini esiyle paylasacsgi güzel anlari kaciriyo ve bunlar geri gelmiycek hersey maddiyat degil. O cocuk ben kucukken yanimda yoktun diyecek ilerde sozunu dinlemiycek ya da sozune değer vermiycek cunku zaten bı yerden sonra arkadas cevresi ailenin onune gecmeye basliyo. 
(242 puan) tarafından
Bunu bende kac kere soyledim ama yok anlatamiyorum malesef :(
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Geliri fazlaysan akşam sonrası yanına yardımcı bulsun yakın çevreden yada saadece hafta sonları 
(242 puan) tarafından
Yokki canm birakmiyo dukkani hickimseye
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benim adam da öyle hatta cumartesi pazar bile çalışıyor akşam geliyor yorgun anlican adamla Bi film zevkimiz oluyor bide uyuma da görüyoruz birbirimizi alıştık artık napalm 
(242 puan) tarafından
Ben alisamiyorum ya insanlari gordukce gercekten dahada sinir oluyorum :(
(4,061 puan) tarafından
Bende alışamıyorum böyle dediğime bakma her dakika söyleniyorum ama elden bisi gelmiyor canim
(242 puan) tarafından
Oyle canm malesef :/

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,616 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 570 göst.
0 oy
52 cevap 2,008 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy