Şöyle anlatayım aslında o civcivlerin akıbeti daha eve gelmeden belliydi :D gülüyorum ama tabi sinirim bozulmuştu o zaman,bi bunları bi pazardan aldık pazar alışverişini bitirip markete gittik oglumla eşim disarda ben markete girdim eşimde civcivlerin kesesini merdivenlere koymuş marketin merdivenleri vardi oraya koymuş sigara içmek için,neyse ben marketten çıktım hic civcivler aklımda bile yok baya bi aşağıya yürüdük minibüse binip eve gitmek için,caddeye geldik bi baktım civcivler yok bidaha o yolu eşim geri gitti aldı geldi Allahtan kimse almamış..Neyse eve sağ salim getirdik :D ne kadar süre baktık valla hatırlamıyorum 2 sene geçti ama cok bakamadık maksimum 1 ay falandi oglum 1 yaşına ya girmişti yada girmemişti orasını da hatırlamıyorum o oynasın diye almistik oglum cok sever hayvanları evde oyalansın diye aldik ama günaha girdik resmen,günlerden bir gün sabah uyandım yine böyle havalar sıcak yaz zamanı yani daha cocugumun karnini doyurmadan gidip onların yemini suyunu verirdim gözüm gibi de bakardım valla,balkonda duruyolardı baya yüksek büyük karton kutunun içinde duruyolardı içinden nasıl çıktılar hala aklım almıyor çünkü imkanı yok cikmalarina çünkü gerçekten yüksekti zıplasalarda çıkamazlardı bide 4. Katta oturuyorum hatta balkonun demirlerinde bile korumalık vardi biyerlerden sıvışıp gitmişler,sabah uyandım yine yem şu değişmek için baktım civcivin biri yok derinden bi ses geliyo eve baktım koltukların altına baktım evi talan ettim bulamadım balkondan aşağıya bi bakarım ki arka bahçede gidip alamadım çünkü bahçeye gidebilmem için kiracının evinden geçmem lazım oda evde değildi,aradan yarim saat geçti cam silicektim camdan bi baktım bi çocuğun elinde küçük bi bebeğe sevdiriyo camdan bağırdım dedim bakarmisin o civciv bizim dedim getiriyim abla dedi çocuk sevsin sonra getirirsin dedim istersen bi tane daha var onu da vereyim dedim :D oda yok abla ben napıcam dedi ama getirmedi de yani o civciv öyle gitti,ertesi gün oldu diğer civciv için yen su vermeye gittim baktım oda yok oda gitmiş ama onun sesini falan duyamadım muhtemelen ölmüştür o Allah affetsin valla ya