0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından
Hanımlar tavan arasinda sarı renkli uzun bir şey sanki gözüme çarptı sonra yok oldu akrep gelebilir mi dördüncü kata. Böcek mocek değildi 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Deme baciii bak şimdi ürperdim evin tavanı tahta mi
(339 puan) tarafından
Lambiri tavan. Yani üstü beton ama evin içi dekor olsun diye ahşap
tarafından
Girer mi girer öyle eşine baktir akrep kötü bir ****** biliyorsun ansızın ısıra bilir siz yine içiniz rahat olması için eşinize baktırin
(339 puan) tarafından
Sorun şu ki eşim nöbette
-Reklam-
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Kırkayak da olabilir maalesef bizde çok var Sarı renkli hızlı hareket ediyor
0 oy
(983 puan) tarafından
Cnm hava yuzgarli ise yuzgar ile uçar derdi babam gele bilir tahminim 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ay tövbee nerde oturuyosun,gelir bacı
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Valla benim 11.kata girmişti nerden geldi şok olmuştum nerden geldi hala aklım ermez
(1,136 puan) tarafından
Bizim de 10.kata girmişti biz o dönem yeni taşınmıştık acaba eşyaların içinde mi geldi diye şüphelenmiştik ama hala emin değilim
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Benim 9.kata iki defa kırkayak girdi. Olabilir bence
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Vallahi gelir mi gelir canım akşam balkondayız bizde 3. Kattayız bahçe vs yok binada kapının üstünde sarı birşey sivrisinek gelmesin diye balkonu yakmıyoruz otururken gözüme çarptı bu ney diye bakarken kertenkeleymis hemen esime fırçayla müdahale ettirdim içeri girmesin diye o garipte balkondan atladı 
(9,620 puan) tarafından
Benim civcivler gibi intihar etmiş  :D :D
(1,795 puan) tarafından
Ya nasıl düştüler çanim
(9,620 puan) tarafından
Şöyle anlatayım aslında o civcivlerin akıbeti daha eve gelmeden belliydi  :D gülüyorum ama tabi sinirim bozulmuştu o zaman,bi bunları bi pazardan aldık pazar alışverişini bitirip markete gittik oglumla eşim disarda ben markete girdim eşimde civcivlerin kesesini merdivenlere koymuş marketin merdivenleri vardi oraya koymuş sigara içmek için,neyse ben marketten çıktım hic civcivler aklımda bile yok baya bi aşağıya yürüdük minibüse binip eve gitmek için,caddeye geldik bi baktım civcivler yok bidaha o yolu eşim geri gitti aldı geldi Allahtan kimse almamış..Neyse eve sağ salim getirdik  :D ne kadar süre baktık valla hatırlamıyorum 2 sene geçti ama cok bakamadık maksimum 1 ay falandi oglum 1 yaşına ya girmişti yada girmemişti orasını da hatırlamıyorum o oynasın diye almistik oglum cok sever hayvanları evde oyalansın diye aldik ama günaha girdik resmen,günlerden bir gün  sabah uyandım yine böyle havalar sıcak yaz zamanı yani daha cocugumun karnini doyurmadan gidip onların yemini suyunu verirdim gözüm gibi de bakardım valla,balkonda duruyolardı baya yüksek büyük karton kutunun içinde duruyolardı içinden nasıl çıktılar hala aklım almıyor çünkü imkanı yok cikmalarina çünkü gerçekten yüksekti zıplasalarda çıkamazlardı bide 4. Katta oturuyorum hatta balkonun demirlerinde bile korumalık vardi biyerlerden sıvışıp gitmişler,sabah uyandım yine yem şu değişmek için baktım civcivin biri yok derinden bi ses geliyo eve baktım koltukların altına baktım evi talan ettim bulamadım balkondan aşağıya bi bakarım ki arka bahçede gidip alamadım çünkü bahçeye gidebilmem için kiracının evinden geçmem lazım oda evde değildi,aradan yarim saat geçti cam silicektim camdan bi baktım bi çocuğun elinde küçük bi bebeğe sevdiriyo camdan bağırdım dedim bakarmisin o civciv bizim dedim getiriyim abla dedi çocuk sevsin sonra getirirsin dedim istersen bi tane daha var onu da vereyim dedim  :D oda yok abla ben napıcam dedi ama getirmedi de yani o civciv öyle gitti,ertesi gün oldu diğer civciv için yen su vermeye gittim baktım oda yok oda gitmiş ama onun sesini falan duyamadım muhtemelen ölmüştür o Allah affetsin valla ya
(1,795 puan) tarafından
Evde bakmak çok zor hayvanlara doğalarına aykırı
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Hangi bölgedesiniz canım? 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 562 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 202 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu