0 oy
1,349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,756 puan) tarafından

masallahinizi alırım teyzoslar:)

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Masallh canmm ❤️ :angel:

-Reklam-
0 oy
(2,919 puan) tarafından
Oy yerim maşallah sübhanallah tosbiğe ☺️
0 oy
tarafından

Maşallah cnm Allah nazardan korusun pek tatlı<3

0 oy
(6,791 puan) tarafından
Allah'ım tulumunu sevsinler senin. ☺ sarı çok yakışmış masallahh kuzum❣❣❤❤
(3,756 puan) tarafından
Amin amin amin amin canım benim:(❤❤❤
Şükür geride kaldı canım yarısı
Kas hastasym doktor normal bir insan 1senede topluorsa senin toplanman daha uzun zaman alicak dedi. Normal bir insan birşey yaparken 2yoruluor ise sen 5yoruluyorsjn unutma demişti önceden bana hatirliyorumda kızımı alamıyorum her dk diye beşikten baya bi süre gogusmde uyuttumdu:) çok fazla zorlandım pisikoljk ve bedenen ama Allah ima şükür bakabldm bir şekilde kızıma eşimin ailemn desteği de saolsunlar
Çok zayıfladım kasdan ama yavaş yavaş topluorm snrm:) yorulmaya gelemiorm çok yorulunca kusuyorum bi dokunmayan sen bi bakıyorum dokunuyor hasta oluyorm kusmayınca rahat edemiorm filan bu sikintilrmda geçicek inşallah
(6,791 puan) tarafından
Canım benim çok üzüldüm ☹ insallah çabucak atlatirsin bu süreci de annen , eşin ve kızınla beraber. Onların desteği olduktan sonra çabucak toparlarsın kendini. Çok zor bir hastalikmis Allah'ım bol bol şifa versin inşallah. Doğum çok zor kuzum Allah'ım herkese yardım etsin normal bir insan bile kendini toplayamiyor senin daha 1 yil olmuş. Ben doğum yapalı 5 ay olacak neredeyse daha kendimi toparlanmış hissedemiyorum. Hayattan bezmiş gibi halim var ne zaman duzelirim bilmiyorum . Herkes için çok zor doğum ozellikle de senin için Allah'ın izniyle sende toparlarsın kendini birkaç aya birşeycigin kalmaz
(3,756 puan) tarafından
Yinede halime binlerce kez şükür olsun canisi allahım bana güç kuvvet verdi ne kdr düşsem de klmmasini bildim evladıma kimseye muhtaç etmeden bakabldm.
Rabbim hepimize güç kuvvet versin bacım yavrularimiz bize emanet onlara allahın izniyle çok iyi bakmamız lazım inşallah da bakablrz ❤ anne bambaşkadır bizim gibi kim olabilr ki onların bize çok ihtiyacı var ❤
Kendime gelmem için daha çok vakit canisi 1 ikii sene daha snrm
Daha yeni doğum yapmışsın yavaş yavaş her geçen gün daha iyi olacaksın allahın izniyle:)❤
1sene rahat buluyor o ameliyat yerinin acısının geçmesi daha raht hareket etmen vs cnm
(6,791 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum aminn Allah'ım kimseye muhtaç etmesin. Inşallah çabucak toparlarsin kendini . Normal doğum yaptım ama sezeryandan farksızdı dikişler mahvetti ya oturamıyordum doğru düzgün emziremiyordum.  Annelik çok farklı birşey ama onu gördükçe kokladıkça karnını doyurdukça mutlu oluyorsun. Hele o kokuları yok mu cennet kokulular ❤ Allah'ım hepimize şifa versin inşallah. ❤
(3,756 puan) tarafından
Amin Inşallah canım inşallah ❤
0 oy
(187,018 puan) tarafından
Tulumunu yedigim minnak masaallah sana
(3,756 puan) tarafından
Saol teyzecim
0 oy
(162 puan) tarafından
Ay çok tatlı maşallah canım ya
(3,756 puan) tarafından
Saol canım benim
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Maşallah prensesime ❤️❤️❤️❤️
(3,756 puan) tarafından
Saol teyzesi❤❤
Berk bebek de maşallah kırk bir kere çok yakışıklı olmuş nasıl geçti doğum günü:)?
0 oy
tarafından

Maşallah minik findikk 

(3,756 puan) tarafından
Saol canım benim ❤
0 oy
(13,240 puan) tarafından
Maşallah ak kıza:) rabbim sağlıklı uzun ömürler versin doğum gününüz kutlu olsun :)
(3,756 puan) tarafından
Amin Inşallah teyzesi saol
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Ellerden baslayayim yemeye maşallah <3

(3,756 puan) tarafından
Ensesi ve ayakları offf :)) ♡♡♡
(5,435 puan) tarafından
Oralarda benim bi kerem ♡
(3,756 puan) tarafından
Payalsaljm :)))♡♡
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Allah nazarlardan belalardan korusun insallah fındığımı❤❤❤❤❤ masallah kuzuma 
(3,756 puan) tarafından
Amin Inşallah canım benim saol allah razı olsun ❤❤
Adın neydi canım
(3,694 puan) tarafından
Eski nickim ayşegül'ün annesiydi :)) du bakalim tanıyacak mısın ☺️
(3,756 puan) tarafından
Tanıdım canım ismin çok tanıdık geldi :)
(3,694 puan) tarafından
❣❣❣❣Cansın ❣❣❣❣
(3,756 puan) tarafından
Unuturmuyum ya çok konuştuk daha once❤❤
Sende cansin❤❤❤
0 oy
(746 puan) tarafından

Maşallah canım çok tatlı giydirmissin :)<3

(3,756 puan) tarafından
Saol canım benim daha güzelleri meleğim e nasıl olsun ins ❤
0 oy
(2,160 puan) tarafından

Maşallah maşallah nede güzel giydirmiş çocuğa nazar olacak:D bahtıda yüzü gibi güzel olur işallah Allah bağışlasın :)

(3,756 puan) tarafından
Amin Inşallah canım benim saol allah razı olsun
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Oyy masallahhh ❤❤❤
0 oy
(2,919 puan) tarafından

Ne değişik insansın ya işine gelenlere yazıp işine gelmeyene yazmıyosun. Çözemedim bi türlü seni 8-)

(2,919 puan) tarafından
Kimse adına konuşmuyorum kendi adıma konuşuyorum. Çok şükür herkesin kendine yetecek kadar aklı fikri var. Kimsenin avukatı olmama gerek yok.
(3,756 puan) tarafından
Olmayan birseyi soleme birdaha olur mu en sınır olduğum şeylerden birtanesidir bu..
Biz seninle bu zmna kadar kötü olmadık gerek de yok olmaya şurada ikimizde anneyiz insanz
(2,919 puan) tarafından
Her şey ortada nasıl olmayan bir şeyi söylediğimi düşünüyosun anlamadım. Yanlış hatırlıyosun. Genelde ters düştük seninle bi aralar bebeğinin kilosuyla alakalı konularda. Yaptığın şeyin insan olmakla ya da anne olmakla alâkası yok
(3,756 puan) tarafından
Ben hatrlamam heleki buradan asla ne baslayacgm ya dost dediğin us gün sonra düşman kesiliyor hem okdr uğraşım var ben unutrm içimde birşey tutmam ztn derken unutmsm senide ;) iyi geceler bu boş muhabbet fazla uzadi
(2,919 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Iyi geceler
0 oy
(1,634 puan) tarafından
MAŞALLAH ☺️☺️☺️❤️
(3,756 puan) tarafından
Saol :))))♡♡♡♡

İlgili sorular

Kategoriler

1,509,160 soru

24,628,237 cevap

364,966 kullanıcı