Geçen ay araba aldık herkes bişi koydu ortak alındı kaynanam eşim kaynım para koyup aldı ben asla kardeşiyle arasına girmedim 7 yıldır ki aralarindayim yok senin malın benm malım yada para verdin aldın asla karişmadim geçenlerde aralarında bı mevzu olmuş eşimde sinirlendi arabayı çek kapimdan daha arabakapima gelmeyecek dedi ne oldu dedm,el kızı araya girince iş değişiyor dedi kardeşin evlennce anlarsb dedi bnde uzatmadim eltim bişiler demiş eşime (elti kuzenleri ) neyse araba bayadir bizim kapıda durmuyor bizim kapıda müsait olduğu için bırakıyorlardi zaten işinolan alır onlar ana cadde trafik faln oluyor du şimdi bayadir araba yoktu dün kaynım kapıya birakmiş eşimde aradı demin anahtarı ver yikaticam dedi ben hamileyim doğuma az kaldı araba temiz dursun dedi bnde gülerek benmi kullaniyorm da yikaticam piçlik mı yapsam dedim hadi boş yapma anahtarı ver dedi bnde verdim .eltimde yüzüme bakmaz slm mı bile almaz bı nasilsn demez 2 yıldır evli ve yaş olarak benden 3 yaş büyük sadece .. onun bindiği sorun çıkardığı arabayı ben niye ona hazır veriyorum benm eşim ***** vallaha