0 oy
204 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,827 puan) tarafından
Kızlar yemekleri pişirip kavonozla saklayana var mı aynı kışlık yapar gibi 1 haftalık yemek için ama dolaba koymadan yemeği kavanoza koyup vakumluyolarmış kaynatarak

3 Cevaplar

0 oy
(8,219 puan) tarafından
Ben kuru fasulye filan sıcakken kapatıp ters çeviriyorum. Vakumlanıyor ama hep dolaba koyarım yine de
(7,827 puan) tarafından
Ben yola çıkcam canım yanımda götürcem bir kaç gün idare etsin diye kışlık menemen yapr gibi vakumluyorlar
-Reklam-
0 oy
(7,474 puan) tarafından
Çorba filan olur bence ama yinede dolaba koy orda dursun 
(7,827 puan) tarafından
Yolda götürcem canım aynı menenen kavonozlar gibi yapıyolar
(7,474 puan) tarafından
Olur bence canım hava almayıp vakumlu olduğu için bozulmaz
(7,827 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(9,081 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image  Kizim kucukken kurufasulye ve nohut yapmistim haftada iki yensin diye.  Ama esim sevmidu cins esim biraz. Gecen tatile gderken corba kavanoxladim ogluma

Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.

image

(7,827 puan) tarafından
Ya sen harikasın önceki tatiller çk yıprandık yemek seçtiği için
(9,081 puan) tarafından
Rahat oldu boyle en azinda hem cck doydu hem benim icim rahat etti hemde kendim rahatcana yedim ictim ayak bagi olmamis oldu. :)) biz yerkende ekmek mekmek tutusturdum eline onu kemirdi durdu falan oyalandi :)
(7,827 puan) tarafından
Ocağı nerden buldun :)
(9,081 puan) tarafından
Annemlerde varmis benim haberim yoktu:)) benim niyetim seydi corbalari koyu kivamda yapip otelde elektrikli kahve cezvesiyle su kaynatip hem corbaniin yemegin
Kivamini acmis hemde ilitmis olur isitmis olurum diye dusunuyodum. Elektrikli o ak varmis annemlerde iyi verin oyle daha kolay deidm:)
(7,827 puan) tarafından
Bunu koyu yapmayı bnde düşünmedim değil :) teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,484,318 soru

24,274,505 cevap

342,316 kullanıcı

...