0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar kanal tedavisi için Dr a gittim ,4 tane kanal gördü filmde 3 tanesini yaptı diğerini başka seansa bıraktı kanama çok olduğu için,bugün gittim baktı etti bulamadı kalan bı kanalı sonra baska Dr geldi o da bulamadı ama filmde vardı tıkanmış olabilir dedi oraya ilaç koydu gün verdi gelince tekrar bakalım dedi böyle durumu yaşayan oldu mu aranızda 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bana diş kanal tedavisi demeyin :'(çekmediğim kalmadı

tarafından
Niye canım
tarafından
Hata veriyor uygulama atıyor beni eşim gelsin ondan denicem
tarafından
Allah Allah şaşırdım ya
tarafından
Telefondan dolayı olabilir bir kaç uygulama yüklerken de oldu:(
tarafından
Telefonun gereksiz dolmuşsa azalt canım
-Reklam-
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bende bugün gittim 6 sene oldu tedavi yapılali kök ölmeye başlamış dedi yakında diş çekilir implant yapılır dedi moralim bozuldu :(
(14 puan) tarafından
Kanal yapıldıktan 6 sene sonra mi sıkıntı olmaya başladı
(3,000 puan) tarafından
Aynen zaten ömrü 10 sene oluyormuş
0 oy
(121 puan) tarafından
Amann geçen benim dise  de yapıldı kanal valla çekilen ve kist temizlenen dişten daha çok acıdı imkanın varsa çektir implant yaptır bence 
(14 puan) tarafından
İplnattan çok korkuyorjm ya kurtarır inşallah dışı en son çare çektirmek istiyorum
(121 puan) tarafından
Korkma zaten artık en son raddeye gelene çekmiyorlar kökler saglamsa kurtarıyorlar bende kist olduğu için çekildi yoksa kökler sağlamdı inşallah sıkıntı çıkmazda kurtarırlar senin diside

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 89 göst.
20 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yekta.16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
20 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yekta.16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.

Kategoriler

1,492,815 soru

24,391,825 cevap

349,353 kullanıcı

...