0 oy
276 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Arkadaşımın kızı sp hastası maaş alabilme ihtimali varmış,, ve eşinden gizlemek istiyormuş nasl gizlebilir %90 engeli yemişş de eşinde. Gizli nasl halleder 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
E devletine bakmazsa gizler fakat başka şekilde sosyal yardım şu bu yardımına başvurursa eşi karşısına cikar
tarafından
Engelli maaşı mi bakim parası mı alcak
tarafından
Her ikisi galiba
tarafından
O zaman gizlemesi mümkün değil başvurduğu yerlerde karşısına çıkacak hep neden gizlemek istiyor peki maasa el koyar diye mi
tarafından
Aynn el koyuyormuş arkadaşım diye demiyorum hep böyle oyuncak alma ıvır zıvır meraklısı o yüzden eşinin kötü niyeti yokmuş
tarafından
Anladım ama gizleme şansı yok maalesef
-Reklam-
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Gizleyemez ilerde heryerde karşısına çıkar 
0 oy
tarafından
Böyle birşeyi neden gizlemek istiyor ki yarın evlerine kontrol amaçlı falan gelirler eşi ile kötü olur ki böyle bir durum eşten gizlenizmez 
tarafından
Eşinin haberi olurmuş o zaman zaten maaş bağlanmadan evvel gelip kontrol edeceklermş sonrasında işte haberi olmamasını istiyormuş
tarafından
Kızının engelli maaşını söylesin bakım parası için başvuru yapsın onu söylemese de olır
tarafından
İkiside ayrı ayrı hesaplara mı atanıyor
0 oy
(17,264 puan) tarafından
Eşi mutlaka bir yerde öğrenir çocuğu sonuçta kendi e devletinde bile bir şeye basvuru yapinca illa öğrenir 
0 oy
(62 puan) tarafından
Canım söylediğin yuzde90 engel tamamen yatağa bağlı bir durum ve bunu saklaman imkansiz çünkü belli zamanlarda eve Dr yardimlar geliyor ilk basvurdugunda gelen heyet 10 dk duruyor sonra gidiyor o sorun değilde engel oranı yüksek olduğu için sorun olur beni. Annemde 80 bütün haklardan yararlanıyor ondan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
8 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 16 göst.
18 saat önce Diğer kategorisinde Nihal.34 (57 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 259 göst.
4 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.
2 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu

406,485 soru

12,189,888 cevap

36,708 kullanıcı

...