0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Çok soru sordum bugün ama bebeğim 66 günlük geceleri uyuduktan sonra bir 4 saat falan uyanmıyor acıkınca uyanıyor devam etmeli miyim 2 saate bir uyandırmaya

5 Cevaplar

0 oy
(7,755 puan) tarafından
Aman elleme sakın kendi kalksın artık yoksa alışır çok zorluk çekersin 
(87 puan) tarafından
Bir yakınım gece 2 saate bir uyandır dedi gaz problemimiz çok bizim, kabızlık da var biraz ilk kez fitil verdim bugün şey diyor bana 2 saate bir uyandırmazsan bağırsağı tembelleşir diyor bende acıkınca kendi uyanıyor ama diyorum o yüzden sormak istedim
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Bence uyandırma gerek yok Kendi uyaniuormus 
(87 puan) tarafından
Bir yakınım gece 2 saate bir uyandır dedi gaz problemimiz çok bizim, kabızlık da var biraz ilk kez fitil verdim bugün şey diyor bana 2 saate bir uyandırmazsan bağırsağı tembelleşir diyor bende acıkınca kendi uyanıyor ama diyorum o yüzden sormak istedim
0 oy
(701 puan) tarafından
2 aydan sınra artık kendı duzenlerını olusturuyorlar bence kaldırma 
(87 puan) tarafından
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Hiç dokunma artık sarılık olmaz zaten uyandırmana gerek yok. Belki biliyorsundur ve uyguluyorsundur ama ben yandım sende yanma diye uyarıyorum. Kesinlikle ayağında sallama ve yanına alıştırma. Beşiğinde kendi kendine uyusun ve bir uyku arkadaşı olsun beşiğinde. 
(87 puan) tarafından
(7,780 puan) tarafından
Yoo valla benim kızım saat başı kalkardı (hala aynı) bağırsağı tembel devamlı kabız oluyor. Hiç alakası yok
(87 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim umarım şu kabız için bir yol bulurum
0 oy
(19,695 puan) tarafından
Artık acıkınca kendi uyanır. Ben 27 günlük bebeğimi bile uyandirmiyorum. Kendi uyanıyor. 
(87 puan) tarafından
(19,695 puan) tarafından
Ben bunu ilk defa duyuyorum. En iyisi doktora sor. Biz de oğlum 53 günlükken kabızlık sebebiyle doktora gitmiştik. O gün de tevafuk gece uyuyup kalmışım. 5.5 saat emmemisti çocuk. Doktor artık acıkınca kendi kalkar demişti. Alarm kurmana gerek yok demişti. Sen bilirsin yine de. Şimdi de 27 günlük.bebegim var. Onu 2 haftalıktan beri uyandirmiyorum. Kendi uyanıyor acıkınca. Ayrıca onda da kabızlık başladı sanki. 2 günde 1 yapmaya başladı. Oğlumda da yaşadık kabızlık problemi. 5 aylıkken falan geçti şükür
(87 puan) tarafından
Hımm anladım canım sormaya unutmuşum tekrar gittiğim de mutlaka sorayım, yani bende emiyor gece uykusu geliyor zaten ama ben uyumadan önce duş aldırıyorum her gün sonra mama içiyor uyuyor baya bi kaldırmıyorum o zaman bende ama kilo alımı da iyi gece az kalkmasına rağmen 66 günlük şu an 3320 doğdu şimdi 6 kilo tam
Bende şey vardı birde en başta emziriyordum sonra mamaya geçmek zorunda kaldım yetmedi sütüm bebelac gold kullanıyordum iyiydik kaka yapıyorduk kendi kendimize gaz da çıkarmaya başlamıştık sonra birde evolvia denedim ondan sonra başladı bu kabızlık problemi bizde benim düşünceme göre, kakası katıydı birkaç gün önce şimdi kendim yardım edip yaptırıyorum normale dönmeye başlamış mamasına gaz damlası koyuyorum metsil ve maflor kullanıyorum, ayrı 1 hafta kullanabileceğim şurup verdi birde mamadan sonra su ver dedi öyle
Neden oluyor bilemiyorum ama inşallah bu uyanmamadan değildir ve 3 aylık olunca geçer
(19,695 puan) tarafından
İnşallah geçer. Oğlum anne sütü alıyordu. Seninki mamaymis. O yüzden bişey diyemiycem. En sağlıklı bilgiyi doktor verir. Ama mama değişince kabızlık yapmış olabilir. Burda okumuştum. Bazı mamalar bazı bebislere yaramiyor. Gaz yapıyor diye falan . Belki kabızlık da yapıyor olabilir. Geçer gider inşallah Allah'ın izniyle canını sıkma. Ben ne üzülürdüm. Benim çocuğum kakasını hep fitille mi yapacak kendi yaoamayacka mi diye. Meğerse kendimi boşa uzmusum. Kendi kendine geçti zamanla. Ama 3.5 ay falan uğraştık yani . Nerdeysə hep fitille yaptı o sürede. Günlerce yapamazdi kakâsinj. Rekor 9 gun.. seninki çabucak geciverir inşallah
(87 puan) tarafından
İnşallah canım, evet başta anne sütüydü şimdi mama da eklendi çoğunlukla mama alıyor ama meme reddi yaşıycaz böyle giderse Allah korusun, aynen aslında bebelacla iyiydi normalde dönüyorduk saçmalık yapıp araya evolvia soktum olanlar oldu sonra daha da düzelmedi maalesef ki
Anne sütü alırken de vardı bu sorunu ya bilemiyorum ki canım
Bende çok üzülüyorum gündüzleri gazından uyuyamıyor uykusu aşırı gelse bile rahatsız ediyor maalesef ki :(
Bizde iki buçuk aya doğru gidiyoruz bilmiyorum ne zaman geçer umarım 3 3,5 aylıkken geçer Rabbim hiçbir çocuğa vermesin hepsi rap rahat olsun inşallah
Bende fitil aldım yeni ama çok sıkışırsa vereyim diye doktor vermedi yoksa ama işte o da bağırsak tembelliğine yol açıyormuş ıkınarak kendisi öğrenmesi lazımmış ne yapsak şaştık
İnşallah canım amin çok sağol
(19,695 puan) tarafından
Kız bağırsak tembelliği yapsa benimkine yapardı diyorum ya 5 aylık olana kadar çok kullandık. Ama her seferinde daha geç verdim fitili. Biraz kendi hareketlenince bağırsakları da kendine geliyor Allah'ın izniyle. Sen canını sıkma. Dediğin gibi çok huzursuz ediyo yavrucuklari. Zor bişey onlar için. Haliyle anne baba için de.
(87 puan) tarafından
Anladım canım sıkışırsa bende kullacağım mecbur yapacak bir şey yok. Daha geç verdim derken canım?
İnşallah canım tek duam benim de o
Aynen canım maalesef tek duam hemen düzelsin
(19,695 puan) tarafından
İlkinde 5. Günde verdim fitili. Sonra 7 gün 8. Gün 9. Gün derken uzadı süre
(87 puan) tarafından
Hımm anladım canım teşekkür ederim çok çokkkk
(19,695 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 382 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,861 puan) tarafından soruldu