0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (1,539 puan) tarafından
Bugün ölüyorum dedim heralde kızlar acıkıyorum sürekli durduk yere karnım gurulduyor su içmekten açlığımı hissedemiyorum ve sürekli başım dönüyor başımda bi yük var sanki nefes alamıyorum ayağa kalktım bi anda kalbim yavaş ve sertçe pat pat diye atıyor beynime birşey atıyor sanki bayılıcak ölecek gibiydim bugün beynimin içinde birşey dönüyor kendimi kötü hissediyorum bide Türk kahvesi içtim öyle başladı kola vesaire içtim ondan sonra da böyle oldum kızlar varmı benim gibi olan sıcaktan mı tansiyon mudur şekerim dengedeydi baktım da kafinden de şüpheleniyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet ya elim kolum kalkmiyo
(1,539 puan) tarafından
Ayy sendemi öylesin internete baktım psikolojim bozuldu bir anda kalkıp kalbinizin ritmi değişiyorsa kalp yetmezliği dedi sardım bu sefer iyice moralim bozuldu
tarafından
Kiz yok sicaklardan
-Reklam-
0 oy
(8,226 puan) tarafından
Kız içecek daha iyi bir şey bulamadın mı, kahve kola.. bir ayran filan yapayım iyi gelirdi. Bir de arkasına Ağrı kesici oh mis
0 oy
tarafından
Çarpıntı baş dönmesi bunlar sadece sıcaktan olmamasa gerek canım. Bak kahveden sonra çarpıntı oldu diyorsun. Devam ederse bir kontrole git sıcaktan bu kadar kötü olmamalısın çünkü evin içindesin güneşin alnı değil yani
(1,539 puan) tarafından
Evet canım çay içince kola kahve içince baya kötü oluyorum bugünde içtim ondan önceki günler iyiydim arada baş dönmem oluyor randevu aldım ama hem sıcak hemde onlarıda içince kalbim vücudum garip tepkiler veriyor kendimden geçer gibi oluyorum özellikle ayağa kalkınca kalbim yavaş atıyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 215 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 368 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 709 göst.