Kızlar daha önce de post atmıştım eşim öğlen işe gidiyor gece geliyor yabancı ülkede arkadaşı var çalışıyor saatler uyuşmuyor ve gece eve gelir gelmez onunla konuşuyor diye afedersiniz dün ilişki istedi neyse ilişki bitti kalktı üstünü giydi terasa geçti ben 35 haftalık hamileyim bebeğe birşeyler almıştım onları gösterecektim gittim baktım telefonda konuşuyor sesli neyse oraya bıraktım o sıra onun konuşmasindan dolayı oğlum uyandı oğlum 18 aylık bende çocuğun yanına uzandım uyusun diye çocuk uyudu eşimde telefonu kapatıp öyle bebeğin eşyalarına baktı telefonda konuştuğu için sınır olduğumu anladı ya bebek kıyafetlerine ay ne kadar güzeller felan demeye başladı yemek istedi bende yemek hazırlamaya gidecektim gel çocuğun yanına uzan ben sansın seni uyanmasın dedim mutfağa gittim konuşma sesi geliyor mutfağa gitmemle birlikte neyse mutfakta terasa bakan pencere var ordan baktım bey efendi görüntülü konuşuyor bende kalk ordan çocuğu uyandırma dedim kalk git başka yerde konuş dedim zaten o sıra çocuk uyandı bende gün içinde hep canım çay istedi icmedim eşim gelsin beraber içeriz dedim ondan da çerez felan istedim getirip yeriz diye çayla birlikte iki gün önce rahatsız oluyorum her gece konuşmanizdan diye ama asla umursamadı beni dün gece o kadar ağladım ki sinirden gidip arkadaşına da mesaj attım ve gitmek istiyorum artık rahat rahat konuşsunlar madem eşim beni insan yerine koymuyor o daha ağır basıyor gidecem sizce kararım doğru mu anneme gitmek istiyorum Upload failed: [object Object]