Kızlar kayıbabam 5 gun once vefat etti çok üzgünüz çok iyi adamdı neyse bizim buralarda kazan kazan helva olur dağıtılır ve adı üstünde cenaze kalabalık gelen giden yemek topla temizle biz bir yaşadığımız içün bide tek gelün olduğum için herşey bana bakıyor ordan oraya koşturuyorum sabah 6 da gece 12 1 e kadar helva olduğu gün helva yapılan yerden geldim annem kanepeye oturmuştu anne acıktınmı dedim bişey demedi geri mutfağa gittim bişeyler hazırladım hazırlarken de görümcem annen az önce yemek yememişmi dedi bende yok dedim niye yememiş falan dedi bende misafir di onlar dedim annem de bunu duydu getirdim yemeğide yemedi biraz hastayım demişti akşam sormak için aradım ilk 10 saniyede başladı siz şöylesiniz siz böylesiniz görümcen öyle dedi sen yapmadın bakmadın getirmedin konuştuki tam yarım saat ister istemez kalabalık yetişemiyor insan şuan bunuda yazarken yemin ederim oğlumu uyutma şeyiyle girdim öyle yazıyorum o kadar 2 gündürde gelmiyor gitmiyor arıyorum ha buzdolabı ha annem yani bilmiyorum herşey omzumda 2 tane biri 3 biri 5 yaşında çocuğum var onlarla biile ilgilenemiyorum şaşırdım kaldım ben çok kafaya takan biriyim 2 gündür düşün dur yani bana akıl verin lütfen haklımıyım haksızmıyım yanlış bendemi bilmiyorum