Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar calpol verdim ama tekrar ateşi çıkıyor
0
oy
96
göst.
22 Temmuz 2023
Aile
kategorisinde
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar sabah uyandım cayır cayır yanıyor hemen ateşini ölçtüm 38 dereceydi çenesinde ayağımda ve elinde kırmızı noktalar vardı kaptığım gibi hastaneye götürdüm oral yoldan bulaşan bağırsak enfeksiyonu var dediler reflör yazacaktı dedim evde var hatta ateş Düşürücü iğnede yapıldı ama yine ateş var 8 saat arayla ver dediler sabah 10 da verdim
Nereden bulaştı ne verdin diyecek olursanız da
Kaynanam ile ilgili geçen gün post açmıştım dün kapıya geldi ağladı sorun çıkarttı torununu görmek için eşimde verdi bende gittim hiç konuşmadık muhattap olmadım elimde telefonla ilgilenirken yanımda kaşla göz arası içine ağız çalkalanıp çıkartılmış içinde pislik yüzen bardaktan su içirdiğini gördüm n'apıyorsun sen diyinceye kadar içirmiş zaten bardağı aldım bir hışımla mutfağa götürdüm bir geldim salona kayınpederim yüzüne kolonya sürüyor
O kızarlıklıklarda alkole bağlı alerji dediler
Kafayı yiyeceğim aynı apartman tamamen bir pişmanlık gerçekten de yok artık bunun sonu boşanma dahi olsa istemiyorum bebeğim daha 6 aylık onlar yüzünden böyle şeyler olsun istemiyorum bana inatları yüzünden bebeğimin başına bişey gelecek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
22 Temmuz 2023
Izmirlianne
(
498
puan)
tarafından
cevaplandı
Dusuncesizler. Hay Allah'im yarabbim ya kocana söyle bak ne hale getirdiler çocuğu de.
Sen nereye çocuğun oraya olsun canım bak kaynanamgil kısa mesafede onlar da alıp götürmek istedi bir kere daha 2 3 aylıktı çocuğum. Ben nereye oğlum oraya dedim bidaha lafı kestiler. Kocamda asla hayır dediğime itiraz edemez. Eğer mecburiyetten birakcaksanda sulugunu mendilini filan ver bundan icirin bak geçen mikrop kaptı de.
22 Temmuz 2023
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım işte içirmiyor kendi bildiğini yapıyor 2 kat altımda oturuyor eşime söyledim eşim de ne olacak çocuk o mikroplar büyür dedi ama tabi daha başına ne geldi çocuğum bilmiyor izinli bugün kalksın ağzına sıçıcam böyle seveceklerse sevmesinler
22 Temmuz 2023
Izmirlianne
(
498
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaa aynen mikropla büyür bizimki idrar enfeksiyonu oldu sonda takıldı sonuçta yabnci bir mikrop çıktı tekrar tahlil istediler gene taktılar. Sonuç bekliyoruz salı günü çıkacak. Öyle diyenlerin ağzına bir tane cakasim var
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Temmuz 2023
Melikke1903
(
486
puan)
tarafından
cevaplandı
Maalesed enfeksiyonun atesi cok pis bir sey sürekli tekrarlar. Bu tekrarlayan atesten dolayı hastanede yatmıştık biz.
Ayına uyhun olcekte verin ilacı. Az miktarda olursa ise yaramaz.
Gecmezse yune gidin antibiyotik başlarlar.
Ilik dus aldırın serin yerde tutun zibin ile dursun
22 Temmuz 2023
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
yorumlandı
Zıbın ile canım ama soba gibi yanıyor resmen
22 Temmuz 2023
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
yorumlandı
Kafası soğuk ama vücut cayır cayır yanıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Temmuz 2023
♥️Berat Seha'm♥️
(
6,753
puan)
tarafından
cevaplandı
Cok geçmiş olsun. Ilık duş aldirin , üstünü ince giydirin ve koltuk altina , özel bolgesine , Alnına islak bez koyun bezleri sürekli değiştirin. Ateşi düşecektir .
22 Temmuz 2023
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
yorumlandı
Az önce ölçtüm 37.6 diyordu sirkeli su yaptım rahatlamış olmalı kii uyuyor şimdi teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Temmuz 2023
Asafinbabanesi
(
4,894
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim nekadarlik bebeğin bilmiyorum ama pedifen ve fotoğrafları daha etkili inatçı ateş de ve uygun ölçek vermen gerek dönüşümlü calpol ve dolven veya pedifen verebilirsin
22 Temmuz 2023
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
yorumlandı
5 gün sonra 6 aylık olacak calpol veriyorum mor olanı galiba diğerleri için daha küçük dr calpol verebilirsin demişti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Temmuz 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Henüz bağışıklığı gelişmemiş bebek bu manyak mı ruh hastası mı bunlar kolonya sürmek ne demek o pis bardaktan nasıl şu içerirler millet iki sevip eğlenip oynayacak diye mi 9 ay karnimizda turlu eziyetlerle taşıyıp doğururken anamız ağladı onlar iki sevip pispislayacak sonra acisini ceremesini bizler cekecegiz olduu canim çok isteyen kendi doğursun dogurduguna istediğini yapsın kusura bakma bütün kabahat esinde bebek bu oyuncak değil sende Bi cinnet gecirsene bak bakalım bidaha oynayabiliyorlar mı
5 önceki yorum göster
22 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Evlat acısı Allah düşmanıma vermesin fakat evlat acısı yaşadı diye hıncını Bi başkasından almaya hakkı yok senin ne suçun var eşinle konussan başka yere tasinsaniz böyle olmaz çünkü
22 Temmuz 2023
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
yorumlandı
O da imkansız kendi evimiz ve şuan şu ekonomide kira çok zor ve bir bebeğimiz var belki de bir tane daha olacak bizi aşırı çok çok zorlar yani
İşte onlar da bunu anlamıyor malesef kii
22 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Suanki evinizi satamaz misiniz
22 Temmuz 2023
Selin demirci
(
2,203
puan)
tarafından
yorumlandı
Sevgili kayınpederimin üstüne ölür ama sattırmaz kiraya da vermez canını iste bunu isteme ondan hahahahahahha değişik insanlar
22 Temmuz 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
O zaman net tavrını koyacaksın başka yolu yok simdilik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0