0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (2,494 puan) tarafından
kızlar çocuklarınız sizin tarafamı düşkün eşinizin tarafamı sizlerle araları nasıl eşinizin ailesinin bugün eşim ablasını annesini aradı görüntülü kapadıktan sonra kızım ağlamaya başladı ilk defa böyle yaptı kapadı diyemi ağladı telefonu almak içinmi anlamadım eşimde hemen dedi bak bizim tarafa daha düşkün olucak güldü sinir oldum 

12 Cevaplar

+1 oy
(4,224 puan) tarafından
Benim aileme daha düşkünler çünkü eşimin ailesi uzakta bizimkileri daha fazla görüyolar
-Reklam-
0 oy
(18,117 puan) tarafından
Oğlum teyzelerine çok düşkün başkada sevmez 
0 oy
tarafından
Kızım iki tarafıda pek görmediği için kime düşkün bilmiyorum kaynana onlarla bir olunca onlara duskundu ailemi pek görmüyordu şimdi sadece annemle konuşuyorum annemle konuşur eder
0 oy
tarafından
Benim oğlum eşimin babasına bide anneme aşırı düşkün ikinci olandanoyle :D
0 oy
(15,820 puan) tarafından
Valla benim kizim çok politik. Benim tarafimla konuşurken onlara düşkün oluyor. Babasinin tarafiyla konuşurken onlara düşkün. 
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Benim çocuklarım benim ailemi seviyor çünkü eşimin ailesiyle görüsmüyoruz. Görüştüğümüz zamandada düşkün değillerdi aşırı soğuklar ondan pek aramıyolar baba tarafını
0 oy
(5,093 puan) tarafından
Büyük oğlum ne benim tarafıma düşkün ne babası tarafına düşkün Annem Olsun da kimse olmasın diyor gelirken bir çocuk değil küçüğü de daha yeni 6 aylık belli değil
0 oy
(983 puan) tarafından
Bizim tarafa düşkün cnm arayınca çok mutlu ve hep birşey anlatmak istiyor kahkahalar atıyor eşimin tarafına kardeşlerine dedesine saatlerce gidince ağlıyor çantayı getiriyor topluyor gidek diye resmen 16aylik 
0 oy
tarafından
Kaynanam kaynim alt katimda hergun görür 

Annemle kardeşimi  haftada  bikez görür  ikisinede o kadar düşkünki ordan gelmemek icin agliyo annem çalışmasa birakcam valla☺️
0 oy
(1,536 puan) tarafından

Valla benim kız sadece bana düşkün:D

0 oy
(1,548 puan) tarafından
Kime işi düşerse o tarafa düşkün 
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Kızım benim aileme daha düşkün 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 241 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Soiled Dove (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
9 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 39 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Humakus (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 265 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,310 cevap

42,263 kullanıcı

Kategoriler

...