Akşam gelir yemek hazırlamama yardım eder yemekten sonra sofrayı kaldırır çocukla ilgilenir ben çay yaparken çayları o doldurur hafta sonları gezeriz gündüzleri sürekli arar yazar canım bişi çeksin hemen sipariş verip eve yollar ben içerde otururken o bulaşıkları yıkar hafta sonu kahvaltıyı hazırlar kızartma felan yapar
Şaka şaka direk gelir akşam dana gibi yatar yemeği sen yat ağzına ben katayım desem yok demez
Okuyorum diyorum heral kocasini övuyor))
Hahahah hayaller hayatlar..
Bizimki kızartma türü ( et tavuk mangal ) yapılacağı zaman yemekte yapma ben yaparım der pek usta o işte. Ama genelde o çocukla ilgilenir ben hazırlarım sonra birlikte yer içeriz çocuğu uyuturum kahve içeriz ama genel olarak yatmak ister. Bugünde mesaiye gitti diyorum gitme diye orda memur yok amir yok pazar günü gideyim diyo burda da yok diyom senden âlâ müdür mu var evde diyo shsksgjsab
Valla şaka olayına gelene kadar içimden eşime baya bı yagdirdim biraz uzun olsaydı Beddua edecektim
Üstte o güzel saydiklarindan bir yada 2tanesi eksik tamda öyle biri ...
Akşam buna benzer Bi post görmüştüm. Şimdi yine görünce sinir oluyordum kiiii ters köşe yaptın..
Böyle erkeklerde var
İlk başka okuyunca içimden dedim bu koca herhalde dünyalı falan değil dünyalı olsa bile türk değil dedim kiii sonunu görene kadar
1,493,172 soru
24,397,356 cevap
349,848 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın