0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaslarim hep paylastilar kimi 2.coçuga hamile ultrason resmini çocugunun eline verip paylasti abla.abi oldu diye bana ayip geliyo ya ben mi bu kafadayim sadece :)) hani hamile kalinca esimizle.birlikte oldugumuz belli oluyo gibi geliyo utaniyorum :)hamilelegimde ben babamdan bile utaniyodum son aylarda karnim buyuk diye siz ne dusunuyosunuz kizlar

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayıp olduğunu dusunmuyorum evli baraklı insanlariz ve doğal bi olay herkes yapiyo niye utaniyim kimseden utanmadım ben valla günah değil ayıp değil ama paylasmadim sadece eşime söyledim o annesini aradı söyledi benim annemi aradık soyledik onlar herkese duyurdular sağolsunlar :)
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Ultrason fotoğrafi koymak filan evet biraz fazla ama bnde kendi fotoğrafımi koymuştum. Karnımı tutuyorum altına da sonunda doğum iznine ayrıldım yazmıştım. Kimse bilmiyordu öyle ogrenmislerdi
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Bana ayıp ya da utandırıcı gelmiyor ama düşünce olarak sosyal medyada her şeyimi paylaşmam kızımı da uzun süre paylaşmadım eşim de öyledir çok paylaşmaz. Hamileliğimi evde test yaparak öğrendim ailemle ve arkadaşlarımla hemen paylaştım normal telde konuşarak.
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Ayıp bana göre de yani hıc paylasmadım
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Bes aylik hamileyim paylasmadim henuz belki paylasmam ds zaten cok foto atmam ama atani da normal karşılıyorum. Ademle havva dan beri dunyaya nasil geldiğimiz belli bunda ne var :))) 
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Oğlum da değil kızım da yapmıştım.. 

Eşimle benim kimligim = pembe emzik ile cekmistim:)
0 oy
(928 puan) tarafından
Sen paylasmasan da birlikte olduğunuzu herkes bilmiyo mu :D :D ay daha neler duyacak bu kulaklar :D :D  valla ne yazacağımı bilemedim cümlelere dokemedim kiiizzz :D :D
0 oy
(6,960 puan) tarafından
Ben paylaşmadım bana da ayıp geliyo ne gerek var dillere destan yapmaya çok saçma geliyo ben çoğu kişiye demedim sonradan duydular duyan zaten duymayana duyuruyo ben birde nazara inanan biriyim o yüzden bosveriyorum çoğu şeyi de paylaşmam ben wp durumda sosyal medyam da yok titjok ama doğru düzgün brisey paylaşmam 
0 oy
(280 puan) tarafından
Bende seninle aynı düşüncedeyim eniştem amcam erkek kuzenlerim karnımı görünce hamile misin sen diye sorunca bile utanıyorum birincisini de ikincisini de asla paylaşmadim ayıp geliyor banada

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 295 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 493 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 141 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,506 göst.