0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (3,896 puan) tarafından
..............................................

9 Cevaplar

0 oy
(488 puan) tarafından
Canım 4 5 gibi başlar gece kaçta biter bilemem ama çocuklarıni sürekli goturmene göz yummaya bilirler 
(3,896 puan) tarafından
Hadi yaa ..
-Reklam-
0 oy
(6,290 puan) tarafından
Aksam dersler 5 de baslar 10 a kadar devam edebilir yada ders prgramina bagli 3 te baslar.  Arada bosluklar olur . Tekrar ders olur. Vs vs aksam okulu yani sabahtan degil ohlenden sonra 5 de baslar ders
(3,896 puan) tarafından
Puanı da düşülmüş arabamız olsaydı rahat giderdik o zamana kadar bakalım ne olacak. :/
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Götürüp götürmeniz derslerin hocasına bağlı. Onlar kabul ederse olabilir ama her zaman da tamam diyeceklerini sanmıyorum. İkinci öğretimde bir de her dönem harç yatiriyorsunuz.
0 oy
(486 puan) tarafından
Maalesef izin vermezler. 

5de baslar ders sayısına göre 9 10u bulabilir
0 oy
(983 puan) tarafından
Çocuklara izin vereceklerini sanmıyorum. Yani inisiyatifli hocalara denk gelmen lazım. Ben hamileydim örgündüm gerçi. Sürekli uyku vuruyordu. İstemesizce uyuyordum. Sadece Bi hocam izin verdi sen hamilesin dedi. Bi tanesi dışarı attı dersten. Yani Alican zor çocuklarla Allah yardımcın olsun 
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Çocuklara izin vermezler. Çünkü ikinci öğretim de örgün öğretimdir yani aktif olarak derslere girmelisiniz. Bir de harç ödemeniz gerekiyor 
(3,896 puan) tarafından
Gündüz olanda da izin vermezler değil mi? Napacam yaa bakacak kimse yok.
(5,455 puan) tarafından
Malesef vermezler.
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Bizimki 5 te basliyordu 11 e kadar sürdüğü oluyordu. Cocuklara izin vereceklerini de sanmıyorum derse. Anca okula götürüp eline telefon verip cocuklari tembihleyip bos bi sinifta bekletirsin ya da kantinde falan sen dersteyken. 40-50 dk falan sürer bi ders iki dersi birlestirirse daha da uzun. Böyle de cocuklara güven olmaz. Okuldaki ogrencilere de calisanlara da hic guven olmaz. Sen okula giderken bi bakici gibi birsey ayarlasan ya da oyun ablasi gibi daha iyi bence.
(3,896 puan) tarafından
Evde tek dururlar mi acaba? Kız 8 yaşında olacak kardeşi ile durur mu bilmiyorum.
(1,515 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bana cok tehlikeli geliyor böyle seyler sen daha iyi bilirsin cocuklarini tabi de. Normalde durabilir de ki calisanlar cocuklarini birakip mecbur ise gidiyorlarmis 7 yaslari falan. Ama senin ki gece korkmazlar mi. Eve dönüşün belki 12yi bulur acikirlar uykulari gelir.yanlarinda bi buyuk bulunsa daha iyi. Komsu falan olsa arada kontrol edebilecek.ne bileyim biraz zor bi durum insallah bi cozum bulursun.
0 oy
(5,537 puan) tarafından
Bizim okulda 5 te  baslayip en gec 11 de bitiyordu dersler ben ikinci ogretim okudum 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Bizim bazen 3 TE bazen 5 TE basliyordu. En geç 9 buçuk da bitiyordu. Bir de katkı payı var dönem başı yatırdığın. Geçen bir haber okudum artık birinci öğretimlerde katkı payı okuyacak diye. Bizim sınıfta bir abi vardı evliydi çalışıyordu hocalarımız bize danışarak hak geçmemesi adına ona musamma gösterebilir miyiz diye sormuştu hepimiz kabul etmiştik. Erken gitmiyordu ama geç gelebiliyordu sıkıntı yapmıyordu hocalarımız. Ama üniversite hocaları çocuklara asla izin vermezler ve sizde rahat etmezsiniz öyle. Bir bakıcı bulabilirsiniz veya aileden birilerine bırakabilirsiniz. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
0 cevap 19 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,632 puan) tarafından soruldu

412,009 soru

12,403,123 cevap

44,506 kullanıcı

Kategoriler